Disco

In het hoogseizoen is de disco iedere avond geopend:

  • 20:00 - 20:30 uur Mini-disco
  • 20:30 - 21:00 uur Jeugd-disco
  • 22:00 - 01:00 uur Puber-disco

Uniek op een camping in de Ardennen is de disco. Deze is alleen toegankelijk voor de gasten van Camping Polleur, voor alle leeftijdsgroepen. Er wordt limonade, wijn en bier van de tap geschonken. Maar alleen met een camping-armbandje kunnen de alcoholische dranken worden gekocht. Een bandje kan gehaald worden bij de receptie, met een geldige legitimatie. Hiermee wordt dan aangegeven dat u wettelijk gerechtigd bent om licht alcoholische dranken te drinken omdat u 16 jaar of ouder bent. U heeft muntjes nodig om de dranken te kunnen kopen. Deze muntjes kunt u tijdens openingstijden van de camping-disco kopen bij de bar. Als u muntjes over heeft aan het einde van de avond kunt u deze inleveren bij de bar. En dan krijgt u uw geld terug!

Het dient na 23:00 uur rustig te zijn op de camping. Na dit tijdstip worden gasten verzocht om of in de disco te zijn of bij hun eigen accommodatie. Er wordt scherp toezicht gehouden op de mensen die de disco verlaten om naar de toilet of kampeerplaats te gaan, zodat de overlast voor mensen die kamperen wordt geminimaliseerd. Hiermee proberen we 's avonds de rust op de camping te bewerkstelligen en bieden we die jeugd een eigen (hang-)plek. 

 

Foto's disco

Foto's discoFoto's discoFoto's discoFoto's discoFoto's discoFoto's discoFoto's discoFoto's discoFoto's discoFoto's discoFoto's discoFoto's disco
Aanbiedingen!
Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 541 033

Voor vragen, mail naar:
seeyou@polleur.be

Video