camping met zwembadcamping ardennen zwembadcamping met zwembadkinderzwembad met glijbaancamping ardennen zwembad

Camping met zwembad

Een camping met zwembad is altijd wel populair bij kinderen. Ook volwassenen komen graag op campings met zwembad. Vooral in een hete zomer is het fijn als je even af kunt koelen in het water. Camping Polleur heeft twee zwembaden. Het grootste bad is 10 x 15 meter qua omvang en 1.40 meter diep. Bij dit zwembad staat een waterglijbaan van 32 meter lang! Het andere gedeelte bestaat uit een peuterbadje van 0.15 meter diep en een kleuterbad van 0.40 meter diep. Het kleuterbad is 6 meter breed en 6 meter lang.   
 

Verwarmd zwembad

Het zwembad is vrij toegankelijk en werd voorheen alleen door de zon voorverwarmd middels een grote warmtecollector in de asfaltwegen. Het bad werd eerst dus alleen verwarmd als de zon scheen.Gelukkig hebben we sinds 2015 ook drie warmtepompen. Deze worden gevoed door zonnepanelen. Goed voor het milieu dus!  
 

Openingstijden van het zwembad

Vanaf mei opent het zwembad. Vanaf dat moment is het bad tot half september dagelijks geopend vanaf 09:00. Om 22:00 's avonds gaat het zwembad pas weer dicht. Af en toe zal het bad kort gesloten worden voor schoonmaakwerkzaamheden. In hoogseizoen zal ook de waterglijbaan open zijn voor gebruik. 
 

Faciliteiten

Bij het zwembad kunt u niet alleen maar een paar baantjes trekken of afkoeling zoeken, maar ook lekker relaxen op één van onze ligbedjes. Hier zijn uiteraard ook parasols te vinden voor diegenen die liever even uit de zon blijven. Naast het zwembad staan ook een aantal picknicktafels waar u lekker kunt zitten tijdens bijvoorbeeld de lunch. Het kleuterbad beschikt over een groot dierfiguur in de vorm van een schildpad.  
 

Schoon sanitair

Het zwembad wordt regelmatig onderhouden, zodat het water altijd schoon is. Verder kunt u voor of na het zwemmen altijd even afspoelen in een van onze sanitairgebouwen. Onze douches zijn schoon en modern. Wij garanderen dan ook altijd een warme douche!    

 

Aanbiedingen!
Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 541 033

Voor vragen, mail naar:
seeyou@polleur.be

Video
Klantbeoordelingen
Gemiddelde score: 7,9
Bekijk alle klantbeoordelingen
Camping Polleur - BE7,910
189 beoordelingen