Activiteiten vanaf de camping

Op en nabij de camping worden meerdere activiteiten georganiseerd. Zo wordt er in het hoogseizoen een afwisselend animatie programma aangeboden met activiteiten zoals: Knutselclub, boswandeling, toernooien (badminton, pingpong, voetbal pana-nock-out, badminton, hollandse avond, vossenjacht, en spelen voor jong en oud.
 
Daarnaast hebben we ook recreatieve activiteiten zoals: bierproefavond, zeskamp of bingo. We beschikken over een eigen outdoor bedrijf (Survival Life) en eigen locaties in de omgeving waar wij, het hele jaar door, een grote variatie aan outdoor-activiteiten (meer dan 40) aanbieden, zoals kanoën, tokkelelen, klimmen, abseilen, mountainbiken door de heuvels of paintball.
 
Ook is er in de omgeving voldoende te bezichtigen/doen en er zijn meerdere mogelijkheden om lekker te ontspannen zoals vissen in de aangrenzende visvijver of vliegvissen in de Amblève. Op de camping en haar directe omgeving is dan ook genoeg te beleven voor jong en oud, een ideale combinatie van een camping en de geweldige Ardennen.
 
Wij hebben de activiteiten opgedeeld onder de volgende subcategorieën: 
 
Aanbiedingen!
Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 541 033

Voor vragen, mail naar:
seeyou@polleur.be

Video
Klantbeoordelingen
Gemiddelde score: 7,9
Bekijk alle klantbeoordelingen
Camping Polleur - BE7,910
188 beoordelingen