Omgeving

Naast de prachtige omgeving ( Ardennen ) zijn er meer dan 80 recreatieve bestemmingen op +/- 30 minuten rijden vanaf de camping. Het antwoord op een veel gestelde vraag ‘Is er wat te doen in de omgeving?’ is standaard: zoveel dat u tijd te kort komt! U kunt uw rust en sportieve activiteiten afgewisselen met een culturele uitstap in een museum, bierproeflokaal of een leuk familie-uistapje naar attractieparken zoals : Plopsa-Coo, Phantasialand en Monde-Sauvage.
 
De recreatieve bestemmingen zijn vanaf onze camping eenvoudig te bereiken. De twee belangrijkste autosnelwegen in de Ardennen liggen op korte rijafstand van de camping, zodoende kunt u alle atrracties in de Ardennen en de provincies , Brabant, Luxemburg en de Gaume-streek gemakkelijk bereiken.
 
Durbuy Camping Polleur omgeving  La Gileppe Camping Polleur omgeving  Monde sauvage Camping Polleur omgeving  Plopsa-Coo Camping Polleur omgeving  Mergelgrotten Camping Polleur omgeving  Markt La Batte Camping Polleur omgeving
 
Er zijn ook veel bekende trekpleisters in de omgeving van de camping zoals: Coo met zijn fameuse watervallen, La gileppe met zijn stuwdam, Spa met zijn bronnen en thermen en rommelmarkt op de zondagochtend, Monschau met zijn vakwerkwoningen, Durbuy (de kleinste stad ter wereld), Tongeren met zijn fameuse zondagse antiekmarkt, Aachen met zijn dagmarkten, Luxemburg met zijn goedkope brandstof, sigaretten en drank, Maastricht met zijn mergelgrotten, Heerlen met zijn meubelboulevard, Maasmechelen met zijn outlet-center, Stavelot met zijn abdij en automuseum, Jaques chocolade fabriek in Eupen, Malmedy met zijn gezellige stadskern en terassen en in de omgeving diverse proeflokalen van lokale biertjes.
 
Dit is slechts een selectie van bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving van de camping. U komt tijd tekort om alles te bezoeken!! 
Zoekt u gedetailleerde informatie over de omgeving of prijzen van de attracties? Klik dan op deze zin voor meer informatie.
 
 
Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 541 033

Voor vragen, mail naar:
seeyou@polleur.be

Aanbiedingen!
Video