Vakantie in ArdennenVakantie in ArdennenVakantie in Ardennen

Vakantie Ardennen

Vakantiebestemming bepalen. Elk jaar moet het weer opnieuw gebeuren en het blijft vaak een moeilijke beslissing. Waarom dit jaar niet relatief dichtbij huis en lekker op vakantie in de Ardennen. Met een vakantie in de Ardennen is het heel gemakkelijk om de prachtige natuur en cultuur combineren. Ga bijvoorbeeld in de ochtend de omliggende dorpjes en steden bezoeken en trek ’s middags je sportschoenen aan voor een middag survivallen met elkaar.

Uitstapjes in de omgeving

Wat betreft ligging, zijn de Ardennen ook een erg handige vakantiebestemming. Het is niet te ver rijden en bovendien is er ontzettend veel te doen rondom de Ardennen. Wat denkt u van een uitstapje met de hele familie naar Plopsa-Coo of Phantasialand? Of neem eens een bezoekje aan de vele mooie watervallen, kastelen en struin op zondag rond op de antiekmarkt in Tongeren.

Voordelig en avontuurlijk

Ook wat betreft kosten zijn  de Ardennen een voordelige optie als vakantiebestemming. U kunt gewoon met uw eigen vervoer gaan wanneer het u uitkomt en bovendien is het kamperen zelf ook niet door bij camping Polleur. In de zomer kunt u zelfs al vanaf 9,50 per gezin per nacht bij ons kamperen, en tegelijkertijd gebruik maken van de vele faciliteiten die u bij ons op de camping vindt. Al met al zijn Ardennen dus de een goed mogelijke bestemming er voor iedereen die niet bang is voor wat avontuur en bovendien geen zin heeft om al te veel voor te bereiden voor de vakantie.

Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 541 033

Voor vragen, mail naar:
seeyou@polleur.be

Aanbiedingen!
Aangesloten bij