weekend ardennenkamperen ardennenweekend ardennenkamperen ardennen

Weekend Ardennen

Wij van Camping Polleur vinden het heel normaal wanneer u heerlijk wegdroomt bij de gedachte aan een leuk weekend in de Ardennen. De Ardennen staat bekend als prachtig bosrijk laaggebergte.Het ligt in het oosten van België en voor een stukje in Luxemburg en Frankrijk. U hoeft u niet te vervelen bij Camping Polleur wanneer u een weekend komt kamperen in de Ardennen. U kunt in plaats van een weekend Ardennen ook kiezen voor een midweek, week of nog langer. Op onze camping zijn verschillende faciliteiten aanwezig en worden verschillende activiteiten georganiseerd. Survival Life ligt naast onze camping, hier kunt u deelnemen aan verschillende outdoor activiteiten. Door hier aan deel te nemen maakt u er een actief weekend Ardennen van. 

Wat te doen tijdens een weekend Ardennen?

Op onze camping worden dagelijks gratis activiteiten georganiseerd in het hoogseizoen. Deze activiteiten zijn voor kinderen, pubers en ouderen. Voorbeelden van deze activiteiten zijn de Kids Club, zwembadspelletjes, disco of Hollandse karaoke avonden. Daarnaast kunt u ook meedoen aan een bingo, zeskamp of bierproeverij. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over de verschillende activiteiten. U heeft de mogelijkheid om paard te rijden op de nabijgelegen manege. Bent u op zoek naar een minder actief dagje uit? In de buurt van de camping zijn ook verschillende bezienswaardigheden. Zo kunt u naar Chateau Reinhardstein, een chocolade museum of de steenkolenmijnen van Blegny. Deze dagvullende uitstapjes zijn op minder dan een uur rijden vanaf de camping. Op onze camping kunt u gebruik maken van de draadloze internetverbinding. U kunt dus ook met WiFi op uw laptop werken in de prachtige natuur. 

Ga survivallen

U bent in de Ardennen op de juiste plek wanneer uw wilt survivallen. Survival Life organiseert outdoor activiteiten voor individuen en groepen. U kunt bijvoorbeeld met familie, uw collega’s of uw sportteam komen survivallen. De activiteiten zijn niet alleen uitdagend, maar tijdens teambuilding activiteiten is het ook nog eens noodzakelijk om samen te werken en te communiceren met uw teamgenoten. Al onze outdoor activiteiten vinden plaatst in de prachtige natuur van de Ardennen. Wij hebben een breed aanbod van outdoor activiteiten. U kunt er voor kiezen om en tocht met de mountainbike af te leggen of een GPS tocht te voet. Daarnaast kunt u onder andere kiezen uit de volgende activiteiten: klimmen, abseilen, paintballen, tokkelen, vlot bouwen, kajakken en een high ropes parcours. Voor een volledig overzicht van onze activiteiten klikt u hier. Bij ons kunt u terecht voor een actief dagje uit in de Ardennen. 

Weekend kamperen Ardennen

Maakt u liever een actief weekend Ardennen van uw actieve dagje? Bij ons kunt u een verblijf op de camping combineren met het deelnemen aan outdoor activiteiten. Naast de outdoor activiteiten kunt u een van onze vele accommodaties boeken. U kunt uit de volgende accommodaties kiezen: kampeerplaatsen, bivakterrein, huurtenten, camperplaatsen, cottages, cabanes, stacaravans, appartementen en maison Polleur. Maison Polleur is een landhuis en heeft met tien slaapkamers genoeg ruimte voor 28 personen. Wij vinden het belangrijk dat u op de camping tot rust kunt komen, of juist actief mee kan doen met onze georganiseerde activiteiten gedurende de dag of avond. Twijfel niet te lang en reserveer snel uw perfecte kampeerplekje.

 
Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 541 033

Voor vragen, mail naar:
seeyou@polleur.be

Aangesloten bij
Beoordelingen
Vakantie wijzer
 
ANWB