weekend ardennenkamperen ardennenweekend ardennenkamperen ardennen

Weekend Ardennen

Bij Camping Polleur vinden wij het heel logisch om te horen dat u al helemaal weg droomt bij de gedachte aan een weekend in de Ardennen. De Ardennen ligt in het oosten van België en voor een stukje in Luxemburg en Frankrijk. Het gebied staat bekend als een bosrijk laaggebergte. Tijdens een weekend in de Ardennen hoeft u uzelf niet te vervelen. Op Camping Polleur worden verschillende activiteiten georganiseerd en zijn verschillende faciliteiten aanwezig om er een fijn weekend Ardennen van te maken. Naast de camping vindt u Survival Life, hier kunt u deelnemen aan verschillende outdoor activiteiten en zo er een actief weekend Ardennen van maken. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving van onze camping Ardennen waarmee u er een leuk weekend van maakt.

Wat u kunt doen tijdens een weekend Ardennen

Vervelen is niet nodig tijdens een weekend Ardennen. In het hoogseizoen worden dagelijks gratis activiteiten georganiseerd op de camping. Deze activiteiten zijn voor kinderen, jongeren en ouderen. Voorbeelden van de activiteiten waaraan u kunt deelnemen op onze camping zijn: zwembadspelletjes, de Kids Club, disco of de Hollandse karaoke avond. Tegen betaling kunt u ook deelnemen aan bingo, zeskamp of een bierproeverij. Meer informatie over de activiteiten op onze camping vindt u hier.

Naast de activiteiten op onze camping, kunt u ook er een dagje op uit buiten de camping. In de omgeving van de camping vindt u verschillende bezienswaardigheden. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Chateau Reinhardstein, de steenkolenmijnen van Blegny en een chocolade museum. Deze bezienswaardigheden zijn dag vullend en liggen op minder dan een uur rijden van de camping. Wilt u een leuke activiteiten voor de kinderen tijdens uw weekend Ardennen? Breng een bezoekje aan Plopsa Coo, dit ligt op ongeveer een half uurtje rijden van de camping en is leuk voor kinderen. Wanneer u tot rust wilt komen tijdens uw weekend Ardennen, kunt u een bezoek brengen aan de thermen van Spa.

Survivallen in de Ardennen

Wilt u er liever een actief weekend Ardennen van maken? Bij Survival Life kunt u verschillende outdoor activiteiten doen. Aan sommige activiteiten kunt u individueel mee doen, voor andere activiteiten heeft u een groep nodig. Kom bijvoorbeeld met uw collega’s, vrienden, familie of sportteam een weekendje survivallen. U kunt onder andere uit de volgende attracties kiezen: klimmen & abseilen, speleologie, raften, high ropes parcours, tokkelen, steppen, quad rijden, mountainbiken en meer. Al deze activiteiten vinden plaats in de prachtige natuur van de Ardennen. U kunt dan ook tijdens uw activiteit genieten van de prachtige omgeving.

Boek nu uw weekend kamperen in de Ardennen

Bij Camping Polleur kunt u een weekend kamperen in de Ardennen boeken. U kunt er bij ons voor kiezen om te kamperen in een tentje of om te verblijven in een van onze andere accommodaties. Wanneer u liever niet in een tent ligt, kies dan uit de volgende accommodaties: camperplaatsen, cottages, cabanes, stacaravans, landhuis Polleur of appartementen. Wilt u juist wel in een tent slapen? U kunt kiezen voor een kampeerplaats, bivakterrein of een comfort huurtent. Op onze camping kunt u gratis gebruik maken van het warme water in onze sanitair gebouwen, een duik nemen in het zwembad, ontbijt halen bij de mini-market en meer. Op Camping Polleur is alles aanwezig om een heerlijk weekend te kamperen in de Ardennen. Klik hier om uw weekend Ardennen te boeken. 

Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 541 033

Voor vragen, mail naar:
seeyou@polleur.be

Aangesloten bij
Beoordelingen
Vakantie wijzer
 
ANWB