Accommodaties op onze camping

Op zoek naar een verblijf voor uw vakantie in de Ardennen? Bij Camping Polleur hebben we voor ieder wat wils. U kunt gebruik maken van uw eigen kampeermiddel op de kampeerplaatsen of gebruik maken van één van onze accommodaties. Wilt u graag in een luxe accommodatie verblijven of gaat u toch voor een meer basic verblijf in onze cabane?

Op onze camping kunt u verblijven in verschillende type accommodaties. Hieronder ziet u een overzicht van de verblijfsmogelijkheden. Op de plattegrond van onze camping kunt u zien waar de kampeerplaatsen en verschillende accommodaties gelegen zijn.

Groepsaccommodaties in de Ardennen

Wij bieden een breed scala aan groepsaccommodaties die aan verschillende behoeften voldoen. Deze zijn perfect voor verschillende soorten groepen. Van gezellige chalets en stacaravans tot een mobile home of appartement, er is voor elk wat wils. Deze groepsaccommodaties zijn vaak goed uitgerust met moderne voorzieningen en bieden voldoende ruimte voor groepen tot 6 personen. Of het nu gaat om een familiebijeenkomst, een bedrijfsuitje of een vriendenreünie, de Ardennen hebben zeker een geschikte accommodatie. Deze accommodaties liggen op korte afstand van populaire attracties en bezienswaardigheden in de Ardennen. Je kunt kastelen verkennen, dorpjes bezoeken of deelnemen aan avontuurlijke activiteiten zoals klimmen, abseilen en ziplinen.