Cabanes

Heerlijk genieten van een vakantie in de Belgische Ardennen zonder dat u uw tent van zolder moet halen. U komt bij ons aan en legt uw spullen in de cabane die reeds voor u klaar staat, en uw welverdiende vakantie kan beginnen.

U hoeft dan ook geen ruimtevullende spullen in uw auto te laden. Uw tent of caravan, uw eetset en uw koelkast en fornuis kunt u thuis laten. Wel dient u zelf mee te brengen een aantal potten en pannen, servies, en vorken, messen, lepels etc.

De cabane zelf is een ruimte waarin 3 stapelbedden aanwezig zijn, maar zonder matras. Een zelf meegebracht luchtmatras (maximale grote 1 persoons) en een warme slaapzak geeft u het comfort waar u naar zoekt, en uw vakantie plezier kan beginnen.

Aanwezig in de Cabane

Aanwezig zijn een koelkast een gasfornuis met 4 pitten, een tafel met bankjes een bezem en een stofblik en veger. Voor de cabane is een veranda waar u overdekt buiten kunt zitten.

Er is in de cabane zelf bevinden zich 3 stapelbedden waarin u zelf een luchtmatras kan plaatsen. Deze kan de maximale afmeting hebben een 1-persoons luchtbed.

 

Tarieven en beschikbaarheid

Is de accommodatie niet meer beschikbaar in de periode dat u wil gaan? Bekijk dan hier welke accommodaties nog wel beschikbaar zijn.

Actieve outdoor activiteiten

De Belgische Ardennen is een mooie uitvalsbasis om gave outdoor activiteiten te gaan doen. Onze camping biedt in samenwerking met Spa Adventure outdoor activiteiten aan zoals, mountainbiken, een klimparcours en boog- en buksschieten. In totaal biedt Spa Adventure meer dan 15 verschillende activiteiten aan waarbij er voor jong en oud iets avontuurlijk te beleven is. Per activiteit is er een minimale leeftijd en minimale lengte, dit in geval van veiligheidsregels. Kijk dus goed bij de activiteit wat de regels zijn. Wilt u één van deze activiteiten alvast reserveren? Dat kan via de website van Spa Adventure.

Wat is er aanwezig in de cabane?

Aanwezig zijn een koelkast een gasfornuis met 4 pitten, een tafel met bankjes een bezem en een stofblik en veger. U dient zelf de overige spullen, zoals kookgerei, slaapspullen, mee te brengen.

Is er elektriciteit in de cabane?

Ja, er is een stopcontact aanwezig. Het is handig om een verdeelblok mee te nemen zodat u meerdere apparaten tegelijk kunt opladen.