• 6 personen
  • 1 slaapkamers
  • Overdekt terras
  • Buitenkeuken

Cabane: Jouw Trekkershut

Geniet van de Ardennen zonder gedoe met opzetten van een kampeermiddel. U arriveert, stapt in onze klaarstaande cabane en uw vakantie begint meteen.

🚗 Geen Overladen Auto: Laat de tent, caravan, koelkast, en fornuis thuis. Pak alleen een paar basics in.
🛌 Slaapcomfort: 3 stapelbedden (zonder matrassen). Breng uw eigen 1-persoons luchtmatras en slaapzak mee.

Faciliteiten:

🍽️ Keuken: Koelkast, gasfornuis (4 pitten), tafel en bankjes.
🚿 Sanitair: Cabane heeft geen sanitair, maak gebruik van het camping sanitair.
🏞️ Buitenleven: Veranda voor overdekt buiten zitten.

Een relaxte vakantie begint hier! 🏕️ Reserveer nu.

Tarieven en beschikbaarheid

Is de accommodatie niet meer beschikbaar in de periode dat u wil gaan? Bekijk dan hier welke accommodaties nog wel beschikbaar zijn.

Actieve outdoor activiteiten

De Belgische Ardennen is een mooie uitvalsbasis om gave outdoor activiteiten te gaan doen. Onze camping biedt in samenwerking met Spa Adventure outdoor activiteiten aan zoals, mountainbiken, een klimparcours en boog- en buksschieten. In totaal biedt Spa Adventure meer dan 15 verschillende activiteiten aan waarbij er voor jong en oud iets avontuurlijk te beleven is. Per activiteit is er een minimale leeftijd en minimale lengte, dit in geval van veiligheidsregels. Kijk dus goed bij de activiteit wat de regels zijn. Wilt u één van deze activiteiten alvast reserveren? Dat kan via de website van Spa Adventure.

Wat is er aanwezig in de cabane?

Aanwezig zijn een koelkast een gasfornuis met 4 pitten, een tafel met bankjes een bezem en een stofblik en veger. U dient zelf de overige spullen, zoals kookgerei, slaapspullen, mee te brengen.

Is er elektriciteit in de cabane?

Ja, er is een stopcontact aanwezig. Het is handig om een verdeelblok mee te nemen zodat u meerdere apparaten tegelijk kunt opladen.