Camperplaats Ardennen

Uw gerief in de camper en klaar voor vertrek. Uw vakantie kan al beginnen zodra u uw straat uitrijdt. Ontspannen rijden met uw camper naar de Belgische Ardennen, onderweg even stoppen voor een tas koffie in uw eigen accommodatie? Dat kan allemaal met een camper.

Onze camperplaatsen in de Ardennen

Onze camping is geschikt voor campers. Bij aankomst zijn er dan ook verschillende opties. Wij hebben verharde en onverharde plaatsen. Ook hebben wij plaatsen met waterpunten, afvoerpunten en elektra. En er zijn plaatsen die alleen beschikken over elektra.  Bij vochtig weer is het aan te raden om een verharde plaats uit te kiezen. Bij zonnig weer kunt u eigenlijk op elke gewenste plaats staan.

Camperplaats Ardennen reserveren

Samen met de receptioniste kunt u bepalen wat de beste plaats voor u zou zijn. In drukke periodes is het wel aan te raden om van te voren te reserveren of om even contact op te nemen en te informeren naar de mogelijkheden.

Voorzieningen

Op ons kampeerterrein is ook een chemisch toilet, en een waterpunt waar u met uw camper water kunt verkrijgen en waar u gemakkelijk uw vuilwatertank kunt legen. U kunt ook water verkrijgen bij de beiden toilettenblokken en er is midden op ons terrein ook nog een waterpunt. U behoeft dan dus ook niet lang te wandelen met uw zware tank.

Omgeving van de camperplaats

Veel gasten hebben een extra vervoermiddel mee, dat kan zijn in de vorm van een fiets of misschien wel een scooter. De camping bevindt zich in een heuvelachtig gebied. Het is daarom aan te raden dat u in ieder geval een fiets mee heeft die beschikt over meerdere versnellingen of een elektrische fiets. Zo kunt u ook zonder uw camper genieten van de mooie omgeving.

Tarieven standaard camperplaatsen

Is de accommodatie niet meer beschikbaaar in de periode dat jij wil gaan? Bekijk dan hier welke accommodaties nog wel beschikbaar zijn.

Tarieven comfort camperplaatsen