Cottage

Bent u op zoek naar de ideale combinatie van comfort en het echte kampeergevoel. Dan is een Cottage wellicht de juiste keuze voor u. Geen lekke luchtbedden of koude voeten bij koude nachten, uw eigen toilet, douche en wasgelegenheid.

De warmte van dit houten verblijf, straalt je tegemoet als je binnen komt. De Cottage bestaat uit één grote ruimte met daarin twee stapelbedden en bedstee welke u kunt afsluiten. 

Binnen kunt u heerlijk overnachten. Maar uw woonkamer bevindt zich in de frisse Ardennen buitenlucht. Onder de houten aanbouw heeft u voldoende beschutting tegen de zon maar ook tegen de regen. Hier bevindt zich ook de outdoor keuken. De keuken heeft de basisvoorzieningen die het mogelijk maken een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. De Cottage is ingericht voor 6 personen dus van alle items (zoals borden, stoelen, vorken, messen etc.)  zijn er 6 voorzien.

Indeling Cottage

  • Voldoende plaats om 1 auto te parkeren.
  • Buiten leefruimte met een tuinset geschikt voor 6 personen.
  • Buiten-keuken met afsluitbare opbergkast waar u alle servies, bestek etc. vindt. Ook heeft u beschikking over een koffiezetapparaat een waterkoker en een magnetron.
  • Binnen bevindt zich een sanitaire eenheid waar u beschikking heeft over een toilet een douche en een wasgelegenheid.
  • Er zijn 6 slaapplekken verdeeld over 1 tweepersoonsbed en 2 stapelbedden. De ruimte is geïsoleerd en verwarmd.

Tarieven en beschikbaarheid

Is de accommodatie niet meer beschikbaaar in de periode dat jij wil gaan? Bekijk dan hier welke accommodaties nog wel beschikbaar zijn.

Volop natuur en cultuur in de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen heeft voor elk type vakantieganger wel wat te bieden. Bent u opzoek naar uitdaging? Dan moet u zeker eens deelnemen aan één van de outdoor activiteiten van Spa Adventure. 

Houdt u meer van natuur en cultuur? Bezoek dan één van de vele pittoreske dorpjes en stadjes in nabije omgeving zoals Durbuy, Luik en Spa. Deze laatste ligt op nog geen 15 minuten rijden van de camping. De prachtige oude stad Spa staat niet alleen bekend om zijn water, maar u kunt ook heerlijk vertoeven in de Thermen van Spa.

Een stukje verder met de auto vindt u de stad Durbuy. Deze stad is de kleinste stad van de Ardennen. In 1331 kreeg Durbuy zijn stadsrechten en op den duur noemde het zichzelf de kleinste stad van de wereld. Dit zorgt ervoor dat jaarlijks vele toeristen de stad komen bekijken. Het historische centrum kenmerkt zich door smalle straatjes, 17e eeuwse huizen en leuke winkels.

Wat is er aanwezig in het sanitair?

In de cottage is een sanitaire eenheid aanwezig. Hierin vindt u een toilet, douche en wastafel.

Moet ik mijn eigen slaapzak meenemen?

Nee, er zijn dekbedden en kussens aanwezig in de cottage. Bij het inchecken ontvangt u van ons een lakenpakket.