• 4 personen
  • 2 slaapkamers
  • Overdekt terras
  • Buitenkeuken

Huurtent Comfort: Eenvoudig Genieten

Ontdek zorgeloos kamperen in onze comfortabele huurtent, geschikt voor 4 personen. Geniet van luxe kamperen met isolatie voor koelere nachten, een volledig uitgeruste keuken en een ruime overdekte buitenruimte.

🌞 Buitenleven: Dineer comfortabel met maximaal 4 personen onder de ruime luifel. Koken gebeurt buiten, geen geuren in de tent.
🛏️ Slaapgedeelte: Een tweepersoonsbed (1,90 bij 1,60) en twee eenpersoonsbedden (1,90 bij 0,80) die tevens dienen als zitbanken. Compact, fris en ideaal voor een gezellige vakantie.
🚿 Sanitair: In de huurtent is geen sanitair, u kunt gebruik maken van het nabijgelegen sanitair blok.

Perfect voor een ontspannen vakantie! 🏕️ Reserveer nu.

Tarieven en beschikbaarheid huurtent comfort

Is de accommodatie niet meer beschikbaaar in de periode dat jij wil gaan? Bekijk dan hier welke accommodaties nog wel beschikbaar zijn.

Veel gestelde vragen

Is er een sanitair aanwezig in de huurtent?

Nee, er is geen sanitair aanwezig in de huurtent comfort. Hiervoor kunt u gebruik maken van het algemene sanitair gebouw. Hier vindt u douches, toiletten, privé-wascabines maar ook een wasgelegenheid voor baby’s en kleuters. Lees meer over de andere faciliteiten in onze sanitair gebouwen.

Wat zijn de kook voorziening in de huurtent comfort?

De huurtent comfort heeft een ruime luifel waaronder u kunt koken. Dus zowel bij zonnig als regenachtig weer kunt u uitgebreid koken op het 4-pits gasfornuis. Alle benodigde inventaris voor het bereiden van een heerlijke maaltijd zijn aanwezig in de huurtent.

Wandelen bij stuwmeer La Gileppe

De huurtent comfort is de ideale uitvalsbasis om te genieten van mooie wandelingen in de omgeving. Bij de huurtent comfort ervaar je het gevoel van kamperen in een tent, maar met het comfort wat een accommodatie je kan bieden.

In de Belgische Ardennen kunt u prachtige wandelingen maken. In de nabije omgeving van de camping ligt het stuwmeer La Gileppe. Er zijn meerdere wandelingen te doen rond en in de buurt van dit meer. Dit zijn ontspannende en prachtige wandelingen door de natuur. Daarnaast is er ook een leerwandeling waarbij je het ruwe terrein van Baelen verkent. Mocht je na je wandeling nog iets willen eten of drinken? Dat kan in de uitkijktoren op een hoogte van maar liefst 77,6 meter hoog!