Huurtent Comfort

Op reis en op zoek naar een gezellige camping waar u voorzien bent van alle gemakken. Maar u heeft geen zin om uw auto vol te moeten laden met allerlei attributen om uw vakantie zo comfortabel mogelijk te maken. Zoek dan niet verder wij hebben de ideale condities voor u gecreëerd.

Deze huurtent heeft alles wat u zoekt. Zelfs bij koudere nachten is de tent goed geïsoleerd. Je kunt deze tent dan ook benoemen als een luxe vorm van kamperen. De tent is ingericht voor 4 personen. De simpele maar handige keuken is ook al ingericht dus geen gesleep met potten pannen, servies, en bestek.

Buiten kunt u ruim droog zitten. Er is dan ook een flinke overkapte ruimte waar u uw diner met maximaal 4 personen buiten kunt nuttigen. Koken vindt ook plaats in de buitenlucht. Geen nare etensluchten in uw tent dus.

Lekker bij bruinen kunt u op de twee zonnebedden die ook bij uw accommodatie zijn geplaatst. Kortom alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie zijn aanwezig.

Indeling huurtent comfort

Via een verhard terras waar u onder de ruime luifel de tafel, 4 zitplaatsen en een 4 pits-fornuis vindt, komt u bij twee afsluitbare openslaande tuindeuren. Door deze deuren komt u in een compact en fris ingedeelde ruimte terecht. Direct rechts bevindt zich het twee-persoons bed (1,90 bij 1,60m) en direct links bevinden zich twee 1 persoonsbedden (0,80 bij 1,90 meter) welke ook functioneren als zitbanken als u binnen zou willen vertoeven. In het middengedeelte is een keukenruimte waar alle keukengerief voor 4 personen aanwezig is daarbij is er ook een waterkoker en een koffiezet- apparaat.

Er is geen sanitaire ruimte aanwezig en u dient dus gebruik te maken van het sanitair blok.

Tarieven en beschikbaarheid huurtent comfort

Is de accommodatie niet meer beschikbaaar in de periode dat jij wil gaan? Bekijk dan hier welke accommodaties nog wel beschikbaar zijn.

Wandelen bij stuwmeer La Gileppe

De huurtent comfort is de ideale uitvalsbasis om te genieten van mooie wandelingen in de omgeving. Bij de huurtent comfort ervaar je het gevoel van kamperen in een tent, maar met het comfort wat een accommodatie je kan bieden.

In de Belgische Ardennen kunt u prachtige wandelingen maken. In de nabije omgeving van de camping ligt het stuwmeer La Gileppe. Er zijn meerdere wandelingen te doen rond en in de buurt van dit meer. Dit zijn ontspannende en prachtige wandelingen door de natuur. Daarnaast is er ook een leerwandeling waarbij je het ruwe terrein van Baelen verkent. Mocht je na je wandeling nog iets willen eten of drinken? Dat kan in de uitkijktoren op een hoogte van maar liefst 77,6 meter hoog!

Is er een sanitair aanwezig in de huurtent?

Nee, er is geen sanitair aanwezig in de huurtent comfort. Hiervoor kunt u gebruik maken van het algemene sanitair gebouw. Hier vindt u douches, toiletten, privé-wascabines maar ook een wasgelegenheid voor baby’s en kleuters. Lees meer over de andere faciliteiten in onze sanitair gebouwen.

Wat zijn de kook voorziening in de huurtent comfort?

De huurtent comfort heeft een ruime luifel waaronder u kunt koken. Dus zowel bij zonnig als regenachtig weer kunt u uitgebreid koken op het 4-pits gasfornuis. Alle benodigde inventaris voor het bereiden van een heerlijke maaltijd zijn aanwezig in de huurtent.