Kampeerplaatsen in de Ardennen

Er even lekker tussenuit of zelfs een langere tijd met de tent, caravan of camper de natuur intrekken. Op onze camping gelegen in de mooie bosrijke Ardennen bent u van harte welkom. Onze camping is van gemiddelde omvang en daardoor overzichtelijk en persoonlijk. Zeker voor gezinnen met kinderen biedt dit een rustig gevoel voor de ouders. Bent u sportief en avontuurlijk of vindt u het juist prettig om lekker in het zonnetje te genieten van een goed boek. Er is voor iedereen wat te doen. Als u geen zin heeft om de omgeving in te trekken dan kunt u op de camping uw boodschapjes doen. Er is een restaurant met een snackbar en een gezellig terras. Terwijl uw kinderen meedoen aan één van de vele outdoor activiteiten, kunt u in het zonnetje genieten van een Belgisch biertje op ons terras. 

Type kampeerplaatsen

Als u wilt komen kamperen zijn er verschillende mogelijkheden. Al onze plaatsen hebben de beschikking over elektriciteit. De comfort plaatsen beschikken daarnaast ook nog over water en afvoer. De plaatsen kunnen verschillen in grote, ze variëren tussen de 70m2 en de 115m2.

Er zijn drie keuzes die u kunt maken:

  • auto-vrije kampeerplaatsen,
  • kampeerplaatsen waar u de auto op mag zetten,
  • comfortplaatsen (directe water toe- & afvoer).

Als u een autovrije kampeerplaats heeft dan heeft u beschikking over 1 parkeerplaats voor 1 auto, een tweede auto zal moeten worden geparkeerd op de parking. Kiest u een kampeerplaats waar de auto bij mag staan dan kunt u er ook voor kiezen om de auto op de openbare parking neer te zetten.

Veel mensen kiezen een camping omdat het makkelijker is om is contact te komen met uw medekampeerders. We hebben al heel wat vriendschappen zien ontstaan.

Huisdieren toegestaan

Kunt u tijdens uw vakantie uw huisdier echt niet missen? Neem heem/haar dan gewoon mee. Overweeg wel even van te voren of uw huisdier zich op een camping ook op zijn/haar gemak voelt. Het zou niet prettig voor uw huisdier zijn maar ook niet voor uw medekampeerders als uw huisdier van zich laat horen omdat deze zich echt niet prettig voelt in de nieuwe omgeving.

Tarieven kampeerplaatsen

Is de accommodatie niet meer beschikbaar in de periode dat jij wil gaan? Bekijk dan hier welke accommodaties nog wel beschikbaar zijn.

Tarieven kampeerplaatsen comfort

Zijn er schaduwrijke plaatsen?

Rondom de camping staan hoge bomen, maar op het terrein zelf niet. Hierdoor zijn er geen kampeerplekken die de volledige dag in de schaduw liggen. De kampeervelden zijn zo ingericht dat er ofwel met name in de ochtend ofwel met name in de avond zon op staat. In de nachten daalt de temperatuur in de Belgische Ardennen, waardoor het op warme dagen in de nacht alsnog aangenaam koel is voor een goede nachtrust.

Wat is het verschil tussen comfortplaatsen en een kampeerplaats?

Op een comfortplaats is er een aansluiting van schoon water en mogelijkheid tot lozen van afvalwater. Daarnaast is er een aansluiting van TV (met Nederlandse zenders).

Wat houd een autovrije kampeerplaats in?

Er is een parkeerplaats aanwezig voor iedere plaats, langs de kampeervelden. Dit om te voorkomen dat er constant auto’s over de velden rijden. Uiteraard mag u bij het opzetten en afbreken wel de auto bij uw plaats zetten.

Wat is de ondergrond van de kampeerplaatsen?

De ondergrond van onze kampeerplaatsen hebben een gras ondergrond op een harde bodem.

Wandelen in de Ardennen en Wallonië

Zo dichtbij, maar toch compleet anders: wandelen in de Belgische Ardennen. Van een rustige wandeling met het hele gezin over de Hoge Venen tot een stoere wandeling langs het beekje Ninglinspo, voor elke wandelaar is er een geschikte route te vinden. 

De camping ligt in een bosrijke omgeving waarin je uren kunt wandelen. Vanaf de camping hebben we diverse routes uitgezet die u aan de hand van een foto-routekaart kunt lopen. Waarbij er zelfs de mogelijkheid is om vanuit de camping naar Spa toe te wandelen. Een sportief dagje uit! Daarnaast liggen er op een korte rijafstand met de auto de bekende wandelingen langs de beekjes de Hoëgne en Ninglinspo.