Mobile home

Verblijven in de Belgische Ardennen, genieten van de mooie natuur, maar ook genieten van een stukje luxe en comfort. Dan is de Mobile Home (voorheen Lodge) het juiste verblijf voor u. Met zijn karakteristieke uiterlijk springt deze accommodatie direct in het oog. De percelen zijn ruim van opzet en u heeft vrij zicht op de weilanden die aan de camping grenzen. Er is voldoende privéruimte maar u kunt ook genieten van het camping leven. Uw kinderen maken makkelijk contact met andere kinderen op de camping waardoor zij samen met u een heerlijk ontspannen vakantie zullen ervaren. Er is niet alleen veel ruimte rondom uw Mobile Home, ook binnen is hij ruimtelijk opgezet. U vindt hier een heerlijke leefruimte met voldoende plaats voor u en uw metgezellen.

Uiteraard beschikt de Mobile Home over alle faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw vakantie zo prettig mogelijk verloopt. Heeft u geen zin om te koken? Dan komt u toch eten in ons restaurant. Tijdens de zomervakantie kunt zelfs uw maaltijd laten bezorgen via onze app. U geeft aan wat u wilt hebben en wij komen het bij u brengen.

Wat is er aanwezig in de Mobile Home?

Er zijn slaapplaatsen voor 6 personen verdeeld over drie kamers. De bedden zijn 1,60m bij 1,90m of 0,80m bij 1,90m. Lakens, dekbedden en hoofdkussens hoeft u niet te voorzien. Deze zijn aanwezig.

In de leefruimte bevindt zich ook de keuken. Deze is van alle standaard gemakken voorzien,  zelfs de afwas hoeft u niet zelf te doen. Wat niet aanwezig is, is een oven.

U dient wel zelf uw handdoeken  en theedoeken mee te brengen. Bij de Mobile Home horen ook buiten- meubilair en een parasol.

Tarieven en beschikbaarheid

Is de accommodatie niet meer beschikbaaar in de periode dat jij wil gaan? Bekijk dan hier welke accommodaties nog wel beschikbaar zijn.

Camping nabij Spa Francorchamps

In de Belgische Ardennen ligt het circuit Spa Franchorchamps. Volgens velen het mooiste circuit van de Benelux waar jaarlijks de Formule 1 Grand Prix wordt verreden. De camping ligt op slecht 25 minuten rijden van dit circuit en is daarmee de ideale uitvalsbasis om het circuit te bezoeken. Hier kan je kan een rondleiding krijgen om de historie van de baan te leren. Daarnaast vinden er regelmatig events plaats waar u naartoe kunt gaan. 

Tijdens het F1-weekend wordt onze camping de place-to-be voor racefanaten. Maak tijdens dit weekend gebruik van het speciale F1-arrangement om de beleving compleet te maken.

Mag er gebarbecued worden bij de accommodatie?

Het is toegestaan om te BBQ-en bij uw accommodatie. We vragen u alleen om er op te letten dat u de BBQ op minimaal 40 cm plaatst van de grond. Daarnaast mag u geen BBQ´ s plaatsen op de houten trappetjes en de plastic tegels/tafels bij de accommodatie. Deze kunnen gaan smelten door de warmte.

Zijn honden toegestaan in de Mobile Home?

Honden zijn toegestaan in onze accommodaties (maximaal 2). De kosten hiervoor bedragen  €3,00 per nacht per huisdier. Honden dienen wel ten allen tijde aangelijnd te zijn, ook bij uw accommodatie. Tip! Mocht u uw hond toch graag los laten lopen bij uw accommodatie. Voorzie dan een omheining waarmee u de tuin kan afzetten. Zo kan uw hond toch los rond lopen, maar niet op bezoek gaan bij andere kampeerders.