Stacaravan Classic

Onze camping heeft accommodaties voor elke portemonnee. Van de nieuwe modellen naar de oudere modellen. Omdat de classic caravans ouder zijn, zit er ook een ander prijskaartje aan. Uiteraard zijn er verschillen met de nieuwere modellen maar ook in een stacaravan classic zal uw vakantie ontspannen zijn. De caravan is verder van alle comfort voorzien. Niet priegelen op een een klein camping fornuisje maar gewoon in een heerlijke keuken waar alle middelen om een heerlijk diner te preparen aanwezig zijn.

Ook heeft u gewoon de beschikking over uw eigen sanitaire voorzieningen. Eigenlijk is alles wat in een nieuwe model aanwezig is ook aanwezig in de classiccaravan. We doen er alles aan om de caravans goed mogelijk  te onderhouden, ze krijgen ieder jaar een onderhoudsbeurt waar we alle defecten die tijdens het jaar kunnen ontstaan weer herstellen.

Indeling stacaravan classic

De classic caravans beschikken over een tuin met terras. Er zijn twee slaapruimtes. Een masterbedroom waar een bed staat geschikt voor twee personen (1,40 bij 1,80) en een aparte kamer waar twee losse bedden staan(0,70 bij 1,80) .

In de huiskamer is het knus ingericht, u hoeft uw favoriete tv serie niet te missen. Wij hebben alle gangbare Nederlandse zenders op de satelliet.

In principe hoeft u alleen uw valise voor te bereiden. Lakens, dekbedden en kussens zijn op de camping aanwezig. Handdoeken en theedoeken hebben wij niet dus deze dient u zelf mee te brengen.

Ook zijn is er een tafel met stoelen aanwezig om lekker buiten te kunnen ontbijten of te dineren.

Tarieven en beschikbaarheid

Is de accommodatie niet meer beschikbaar in de periode dat jij wil gaan? Bekijk dan hier welke accommodaties nog wel beschikbaar zijn.

Voorzieningen camping Polleur

Op camping Polleur vindt u verschillende voorzieningen waar u gebruik van kunt maken tijdens uw verblijf. De camping beschikt onder andere over een gezellige bistro, mini-market en wasserette. De kinderen kunnen zich vermaken in het verwarmde zwembad, in één van de drie speeltuinen of deelnemen aan het recreatieprogramma. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van WiFi om het thuisfront op de hoogte te houden van uw avonturen in de Belgische Ardennen.

Mag er een bijzettentje worden geplaatst?

Ja, je mag een bijzettentje plaatsen in de uit van de stacaravan classic. Echter mag het maximaal aantal personen niet boven de 6 uitkomen. Het bijzettentje kan dus niet gebruikt worden om extra slaapplaatsen te creëren.

Zijn de stacaravans classic goed onderhouden?

Ja zeker, jaarlijks worden de stacaravans onderworpen aan een onderhoudsbeurt. De stacaravans classic zijn wat betreft interieur natuurlijk wat verouderd, maar alles wordt goed onderhouden en schoongemaakt. Natuurlijk kan het één keer gebeuren dat er iets defect gaat tijdens uw verblijf. Meld dit dan bij de receptie, dan zullen wij er alles aan doen om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.