Camping Ardennen kindvriendelijk

Samen met je gezin kamperen in de Ardennen. Waarschijnlijk ben je dan op zoek naar een kindvriendelijke camping met veel activiteiten. Is onze Camping Ardennen kindvriendelijk? Jazeker. Op onze camping organiseert ons animatieteam leuke activiteiten voor jong en oud. Naast het activiteitenprogramma van het animatieteam, kunnen kinderen zichzelf ook vermaken in een van de drie speeltuintjes of in het zwembad van de camping.

Beleef een leuke vakantie

Wat onze Camping Ardennen kindvriendelijk maakt, is dat er verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan knutselen in de kidsclub, het meeleeftheater en een minidisco. Naast de activiteiten op onze camping, is er in de omgeving ook genoeg te doen om er een leuke vakantie van te maken. Zo zijn er verschillende attracties in de buurt, maar kun je er ook een sportief dagje van maken.

 •  
  Knutselen bij de animatie op camping Polleur

  Animatie

  Ons animatieteam staat klaar om jullie een onvergetelijke zomer te bezorgen!

 •  
  outdooractiviteiten

  Survival | Outdoor

  In samenwerking met Spa Adventure bieden wij een groot aantal survival en outdoor activiteiten, zoals klimmen en abseilen, kajakken, GPS-tochten, mountainbiken en veel meer.

 •  
  Forestia is een dierenpark nabij camping Polleur

  Attractie

  Op deze pagina vindt u een overzicht van verschillende attracties die u bij ons in de omgeving kunt vinden.

 •  
  Wandelen in de Ardennen nabij camping Polleur

  Omgeving

  Hier treft u een overzicht aan van de directe omgeving van Polleur.

 •  
  Verwarmd zwembad met glijbaan van 30 meter in de Ardennen

  Recreatie

  Op camping Polleur organiseren we activiteiten voor jong- en oud.

 •  
  kasteel Ardennen

  Bezienswaardigheden

  In de omgeving van Polleur zijn er tal van bezienswaardigheden, wij hebben voor u een kleine selectie gemaakt.

Kies uit verschillende accommodaties

Op zoek naar een Camping Ardennen kindvriendelijk verblijf? Op Camping Polleur kun je terecht met je eigen tent, camper of caravan. Wanneer je wel graag op een camping wil verblijven, maar geen eigen kampeermiddel hebt dan kun je kiezen uit onze verschillende accommodaties. Verblijf bijvoorbeeld in een stacaravan, chalet of comfort huurtent. Bekijk alle accommodaties hieronder.

Boek een verblijf

Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een van onze accommodaties, kun je jouw vakantie direct op de website boven. Dit kun je doen via de pagina van de accommodatie zelf of via de zoek en boek pagina. Deze pagina is vooral heel handig wanneer je geen voorkeur hebt voor een accommodatie, maar wel weet wanneer je op vakantie wil. Je kunt dan eenvoudig via de datum, de verblijfsduur en het aantal personen direct zien welke accommodaties beschikbaar zijn. Hopelijk zien we jou en je gezin snel terug op onze kindvriendelijke camping.