Camping Ardennen met hond

Een camping in de Ardennen is de ideale plek om met jouw hond te verblijven tijdens je vakantie. Helaas zijn huisdieren niet op iedere camping welkom. Maar we hebben goed nieuws voor je. Wanneer je op zoek ben naar een Camping Ardennen met hond, dan ben je bij Camping Polleur aan het juiste adres.

Wat je moet weten over jouw verblijf op onze Camping Ardennen met hond:

  • Per accommodatie is het toegestaan om maximaal 2 honden mee te nemen.
  • Voor het meenemen van uw hond betaal je € 3,00 per nacht per huisdier

Geniet samen met je hond

Op zoek naar een perfecte locatie voor jouw vakantie op een camping met hond? Ardennen staat bekend om de prachtige omgeving en het bosrijke gebied. In de omgeving kun je heerlijk wandelen met je hond door de bossen. Maar ook kun je samen met je hond wandelen door de leuke dorpjes en steden in de buurt van de camping.

Uitlaten en aanlijnen hond

Op de plattegrond van onze camping kun je zien waar je jouw hond kunt uitlaten tijdens je verblijf op de camping. Zorg ervoor dat op onze Camping Ardennen hond altijd aangelijnd is, tenzij je in je accommodatie bent. Wij vragen je dus ook om je hond aan te lijnen op het terras van je accommodatie. Wil je graag dat je hond daar los rond kan lopen? Zorg dan zelf voor een omheining zodat je hond los kan lopen, maar niet op bezoek gaat bij de andere campingbezoekers.

Verblijf in een van onze accommodaties

Heb jij al een keuze gemaakt uit de accommodaties op onze camping met hond? Ardennen is het perfecte gebied om te verblijven in een tentje, camper of stacaravan. Bekijk alle accommodaties van onze camping hieronder. Boek nu jouw verblijf op onze Camping Ardennen met hond.