Corona informatie

Gedurende het seizoen zullen we de geldende maatregelen volgen en u op deze pagina informeren welke gevolgen die heeft voor uw verblijf.

Hieronder vindt u meer informatie over de aangepaste betalingsvoorwaarden en omboekgarantie voor het seizoen 2021. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Aangepaste betalingsvoorwaarden
Na ontvangst van de bevestiging dient 15% van de totale huursom binnen 1 dag te worden voldaan.
De betaling van het resterende bedrag dient 6 weken voor de datum van aankomst bijgeschreven te
zijn op de rekening. Bij een reserveringsdatum die binnen 6 weken voor de aankomstdatum ligt dient het totaalbedrag volledig te worden voldaan 1
dag na reservering.

Omboekgarantie
Voor boekingen die gemaakt zijn vanaf 1 januari 2021 voor seizoen 2021 geldt een omboekgarantie wanneer maatregelen rondom het coronavirus uw vakantie bij ons niet door kan gaan. De omboekgarantie is alleen van kracht wanneer door wet- en regelgeving rondom het COVID-19 uw verblijf niet kan doorgaan.
Dit geldt voor:

– Sluiting van de grenzen waardoor afreizen naar de camping niet meer mogelijk is.
– Sluiting van het park op last van de (lokale) overheid of derden.

Belangrijk! De omboekgarantie geldt niet wanneer u wel kunt afreizen naar de camping, maar bij terugkeer een quarantaine wordt gevraagd. Ook wanneer de Belgische overheid bijkomende maatregelen vraagt (bijvoorbeeld negatieve corona-test) is omboeken niet mogelijk.

Door het omboeken kunt u op een later moment alsnog genieten van uw welverdiende vakantie. De nieuwe aankomstdatum moet binnen 1 jaar van de aankomstdatum van de reeds gemaakte reservering liggen. Het reeds betaalde bedrag zal dan in mindering worden gebracht op uw nieuwe reservering.

Kunt u door een besmetting in uw omgeving of u zelf niet afreizen naar de camping, dan valt dit niet onder de omboekgarantie. U dient na te gaan wat uw reis- of annuleringsverzekering hierin voor u kan betekenen.
Op de volgende website’s kunt u meer informatie vinden:
Belgische berichtgeving:
Europesche berichtgeving: