Goedkope camping Ardennen

Op zoek naar een goedkope camping in de Ardennen? Kamperen is en blijft een van de goedkoopste vormen om de vakantie op een leuke manier door te brengen. Camping Polleur heeft dan ook alles te bieden om een top vakantie te beleven. Onze camping is gelegen in het dorpje Polleur, gelegen nabij Spa. Als u bij ons verblijft, dan kunt u genieten van de prachtige natuur van de Ardennen. Voor een zacht prijsje kunt u verblijven in een van onze accommodaties en gebruik maken van de vele faciliteiten die onze camping rijk is. Gegarandeerd een plezierige vakantie voor jong en oud!

Faciliteiten goedkope camping Ardennen

Bij ons kunt u goedkoop kamperen en toch genieten van alle faciliteitien die Camping Polleur te bieden heeft. Deze faciliteiten zijn zeer uitgebreid voor zo’n goedkope camping Ardennen. Zo vindt u bij ons een disco voor de jeugd, diverse mogelijkheden om te sporten, horecagelegenheden, draadloos internet en zelfs een zwembad. We hebben ook een speeltuin zodat de kleine kinderen lekker kunnen ravotten. Bovendien kunt u ook heerlijk genieten in ons zwembad. Bij het bad staat een glijbaan van maar liefst 32 meter lang! Het zwembad is van mei tot begin september dagelijks geopend.

Voorzieningen goedkope camping België

Verder ligt er slecht enkele minuten wandelafstand van de camping een visvijer en kronkelt er een riviertje langs de camping. Uiteraard kunt u rekenen op schone sanitaire voorzieningen die helemaal van deze tijd zijn. Ze kunt u altijd lekker warm douchen in een propere omgeving. Daarnaast kunt u zelfs bij ons de was doen. Alles wat u nodig heeft voor een aangenaam kampeerverblijf is te vinden bij Camping Polleur voor een goedkope prijs. Daarnaast bieden we naast onze goedkope camping ook verschillende outdoor-activiteiten aan, zoals speleologie, kajakken, maar hebben we ook voor de kleintjes een leuke activiteiten.

Goedkoop kamperen

In de zomer kunt u bij ons al kamperen vanaf € 9,80 per gezin per nacht. Klik hier voor een overzicht van al onze tarieven en neem eens kijkje bij onze speciale aanbiedingen. Zoals u kunt zien hoeft een goedkope camping met zwembad, in de prachtige Ardennen niet duur te zijn. Bovendien profiteert u als campinggast van Polleur ook van diverse andere aantrekkelijke kortingen. Zoals kosteloos boeken wanneer u gaat survivallen in de omgeving.

Wacht niet langer en reserveer direct uw kampeerplaats.

? Wat kost het om een nachtje te komen kamperen?

In de zomer kunt u bij ons al kamperen vanaf €9,80 per gezin per nacht. Uiteraard afhankelijk van uw accommodatie en tijdsperiode.

? Welke voorzieningen hebben jullie als goedkope camping?

Kamperen hoeft bij ons niet duur te zijn en toch genieten van verschillende voorzieningen zoals een zwembad, schone sanitair gebouwen, bar/bistro, mini-market, disco en meer.

? Mag ik mijn huisdier meenemen naar de camping?

In alle accommodaties zijn huisdieren toegestaan, er zijn geen uitzonderingen. De huisdieren mogen alleen geen overlast veroorzaak voor andere kampeerders.