Goedkope camping Ardennen

Kamperen is en blijft een van de goedkoopste vormen om de vakantie door te brengen. Camping Polleur heeft dan ook alles te bieden om een top vakantie te beleven. Onze camping is gelegen in het dorpje Polleur, gelegen nabij Spa. Als u bij ons verblijft, dan kunt u genieten van de prachtige natuur van de Ardennen. Voor een zacht prijsje kunt u verblijven in een van onze accomodaties en gebruik maken van de vele faciliteiten die onze camping rijk is. Gegarendeerd een plezierige vakantie voor jong en oud!

Faciliteiten goedkope camping Ardennen

Bij ons kunt u goedkoop kamperen en toch genieten van alle faciliteitien die Camping Polleur te bieden heeft. Deze faciliteiten zijn zeer uitgebreid voor zo’n goedkope camping Ardennen. Zo vindt u bij ons een disco voor de jeugd, diverse mogelijkheden om te sporten, horecagelegenheden, draadloos internet en zelfs een zwembad. We hebben ook een speeltuin zodat de kleine kinderen lekker kunnen ravotten. Bovendien kunt u ook heerlijk genieten in ons zwembad. Bij het bad staat een glijbaan van maar liefst 32 meter lang! Het zwembad is van mei tot  begin september dagelijks geopend. Verder ligt er slecht enkele minuten wandelafstand van de camping een visvijer en kronkelt er een riviertje langs de camping. Uiteraard kunt u rekenen op schone sanitaire voorzieningen die helemaal van deze tijd zijn. Ze kunt u altijd lekker warm douchen in een propere omgeving.  Alles wat u nodig heeft voor een aangenaam kampeerverblijf is te vinden bij Camping Polleur.

Goedkoop kamperen

In de zomer kunt u bij ons al kamperen vanaf € 9,80 per gezin per nacht. Klik hier voor een overzicht van al onze tarieven en neem eens kijkje bij onze speciale aanbiedingen. Zoals u kunt zien hoeft een goedkope camping met zwembad, in de prachtige Ardennen niet duur te zijn. Bovendien profiteert u als campinggast van Polleur ook van diverse andere aantrekkelijke kortingen. Zoals kostenloos boeken wanneer u gaat survivallen in de omgeving.

Wacht niet langer en reserveer direct uw kampeerplaats.