Kleine camping Ardennen

Bent u op zoek naar een kleine camping in de Ardennen? Kom dan langs bij Camping Polleur, een camping dat 40 jaar geleden is begonnen als kleine camping. In de afgelopen zijn we gegroeid naar een middelgrote camping, maar nog steeds met het kleine en knusse gevoel van een kleine camping. Combineer het verblijf met onze avontuurlijke activiteiten.

Stacaravans, kampeerplaatsen en meer

Bij Camping Polleur kunt u uit verschillende accommodaties kiezen. Enkele voorbeelden hiervan zijn kampeerplaatsen, stacaravans en cottages. Naast dat u kunt verblijven op onze kleine camping in de Ardennen kunt u ook bij ons ook verschillende outdoor activiteiten ondernemen via Spa Adventure. U kunt hier onder andere abseilen, kajakken en mountainbiken. Voor een volledig overzicht van de outdoor activiteiten kunt u op de website van Spa Adventure kijken.

De leukste activiteiten tijdens uw verblijf

Camping Polleur is een van de kleine campings in België. Wij zijn een camping met zwembad in de Ardennen. Het verwarmde zwembad heeft een glijbaan van 32 meter lang. Ook aan de kleintjes is gedacht op onze camping, wij hebben een apart peuterbad met een diepte van 0.15 meter en een kleuterbad met een diepte van 0.40 meter. Bij onze bar/bistro kunt u genieten van een hapje en een drankje. Ook kunt u ervoor kiezen om langs de naastgelegen snackbar te wandelen. Wij hebben op onze camping schone sanitair gebouwen met warm water, een wasserette, mini-market, disco, drie speeltuinen en natuurlijk een receptie. Dus ondanks dat wij een kleine camping in de Ardennen zijn, zijn wij wel van alle gemakken voorzien.

Een kleine camping aan de rivier

Camping Polleur is een kleine camping Ardennen aan rivier de Hoëgne. Rivier de Hoëgne behoort tot het stroomgebied van de Maas en is een zijrivier van de Vesder. Deze rivier loopt langs de camping en langs verschillende activiteiten van Spa Adventure. Een aantal activiteiten vinden plaats rondom de rivier. U kunt met de GPS tocht op pad langs de mooiste plekjes van het Hoëgne dal. Tijdens de River Ropes zult u via verschillende soorten touwbruggen meerdere keren de rivier oversteken. Ook kun u een kajak huren en een afvaart maken op rivier de Amblève.

Boek eenvoudig bij Camping Polleur

Wij hopen u snel terug te zien op deze kleine camping Ardennen met voldoende faciliteiten en outdoor activiteiten via Spa Adventure.

Plattegrond Camping Polleur
? Mag ik mijn huisdier meenemen naar de kleine camping?

In alle accommodaties zijn huisdieren toegestaan, er zijn geen uitzonderingen. De huisdieren mogen alleen geen overlast veroorzaak voor andere kampeerders.

⛺ Wat voor accommodaties zijn er op de kleine camping?

Enkele voorbeelden van de accommodaties op onze camping zijn kampeer- en camperplaatsen, ook hebben we stacaravans, chalets, lodges en meer.

? Welke voorzieningen hebben jullie als (middel)kleine camping?

Onze kleine camping is o.a. voorzien van schone sanitair gebouwen met warm water, wasserette, mini-market, disco, bar/bistro, disco, een zwembad en drie speeltuinen.