Camping Formule 1 weekend Spa Francorchamps

Tijdens Formule 1 zijn we een race-fanaten-camping en even geen gezins-camping. Veel mannen die in een gezellige sfeer samen een gepassioneerd weekend beleven op het mooiste circuit van de wereld. De openingstijden van de bar zijn iets verruimd en het mag wat langer gezellig blijven op het terrein. Voor families met kinderen of “niet-formule1”-fans vraagt dit om enig begrip.

Grandprix F1 Belgium

Koop hier uw Circuit-tickets!

Nog enkele F1-kampeerplaatsen beschikbaar!

Tijdens het F1-weekend hebben we speciale kampeerplaatsen. Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor maximaal 2 personen en enkel mogelijk om een tent op te plaatsen (max. 25m2).

De kampeerplaats is ongeveer 50 m2 en er is beperkte mate elektriciteit beschikbaar. De kampeerplaats dient geboekt te worden van vrijdag tot en met maandag.

Boek deze kampeerplaats nu direct online.

Ook dit jaar kun je het race weekend verblijven op camping Polleur, met dezelfde gemakken als andere jaren.

Op vrijdag avond zal onze huis DJ zorgen voor genoeg meezingers, op zaterdag zal de band de sterren van de hemel spelen en op zondag kun je rustig genieten van een hapje en een drankje onder het genot van de formule 1 sferen.

Tijdens dit weekend kun je, net als alle andere jaren, genieten van alle gemakken die Camping Polleur te bieden heeft. Begin de dag met een heerlijk vers ontbijtje, stap daarna in een van onze shuttlebusjes die je afzet in Francorchamps. Na de race pikt de shuttle je weer op en wordt je afgezet op de camping. Bij de bar bestel je een drankje en wat eten en geniet je verder van de avond, wat wil je nog meer?!

Het formule 1 weekend is van donderdag 25 tot maandag 29 juli, vanwege house-keeping en personeelsbezetting kun je accommodaties boeken met verschillende in- en uitcheck data, let hierbij op met boeken!

Wat is er beschikbaar?

Donderdag 25 t/m zondag 28 juli
– Chalet Exclusive
– Chalet-4
– Chalet-6T
– Huurtent comfort
– Stacaravan budget

Vrijdag 26 t/m maandag 29 juli
– Stacaravan classic
– Chalet-6
– Mobile home
– Chalet-4 basic
– Chalet 5
– Cottage

Nog een weekje uitrusten na de formule 1? Geen probleem! Je kunt je vakantie natuurlijk altijd verlengen!

Camping Spa Francorchamps

Circuit Spa Francorchamps is volgens velen het mooiste circuit van de Benelux. Vooral het prachtige beboste landschap draagt bij aan de schoonheid van de racebaan. Spa Francorchamps is jaarlijks een van de circuits waar de Grand Prix van de Formule 1 wordt gereden. Hier wordt door veel mensen dan ook al ver van te voren naar uit gekeken. Fans weten vaak de weg naar het circuit te vinden en verblijven regelmatig wat langer in de Ardennen om van de omgeving te genieten. En ze hebben groot gelijk, want het gebied is een ideale bestemming voor een korte vakantie. De natuur is adembenemend mooi en biedt ook talloze mogelijkheden om bijvoorbeeld te survivallen. Ook mensen die van de rust willen genieten, zullen zich op zijn plaats voelen op Camping Polleur.

Circuit Spa Francorchamps

Het circuit is in 2007 nog aangepast. Dit was ook noodzaak, want in het jaar ervoor was namelijk geen belgische Grand Prix  gereden vanwege de verouderde faciliteiten. Vandaar dat in 2007 het parcours deels is veranderd. De bekende busstop-chicane is veranderd in een bocht van 90 graden naar rechts. Deze bocht leidt naar de vernieuwde pitsingang. Ook de infrastructuur buiten het circuit is stukken beter sinds de werkzaamheden. Voor toeristen is het circuit tegenwoordig nog beter te bereiken dan voorheen.

Combineer bezoek aan F1 Grand Prix van België met verblijf op camping Polleur

Onze camping is, zoals de naam al doet vermoeden, gelegen in het plaatsje Polleur. Dit ligt op slechts 20 minuten rijden vanaf circuit Spa Francorchamps. Ideaal dus als u een bezoek wilt brengen een de racebaan en een of meerdere dagen wilt blijven hangen. Op onze camping kunt u heerlijk vertoeven en gebruik maken van alle faciliteiten die kamperen een stuk aangenamer maken. Zo vindt u altijd proper sanitair bij ons en kunt u op warme dagen een verfrissende duik nemen in onze zwembad. Wij bieden verschillende types accommodaties. Zo kunt u zelf een vrije plaats huren, of tijdelijk in een van onze stacaravans, tenten, cabanes, appartementen of in ons landhuis verblijven. Bekijk welk soort verblijf het beste bij u past.