Vakantie Ardennen

Elk jaar moet weer opnieuw bepaald worden wat de vakantiebestemming van dit jaar zal zijn. Voor velen blijft dit een erg lastige beslissing die veel tijd kost. Ga dit jaar dichtbij huis op vakantie in de Ardennen. De Ardennen is een prachtig gebied waar u onder andere goed kunt wandelen en mountainbiken. Met een vakantie in de Ardennen verblijft u niet alleen in een prachtige omgeving, maar bent u ook omringd door cultuur. U kunt bijvoorbeeld in de ochtend een van de omliggende dorpjes of steden bezoeken en in de middag uw sportschoenen aantrekken voor een middagje survivallen.

Uitstapjes in de omgeving

Camping Polleur ligt in de provincie Luik. In de omgeving vind u prachtige dorpjes en steden waar u een dagje naartoe kunt. Op een half uur rijden van de camping bevindt zich de stad Luik, de stad Spa ligt op slechts tien minuten rijden en Theux ligt 4,5 kilometer van de camping af. Natuurlijk zijn er nog veel meer steden en dorpjes in de omgeving waar u naartoe kunt gaan. In de omgeving van de camping vindt u ook enkele attracties welke leuk zijn als uitstapje met de hele familie. Ga bijvoorbeeld naar Plopsa Coo, het dierenpark Monde Sauvage, naar de Thermen of karten. U kunt ook een bezoekje brengen aan een van de mooie watervallen en kastelen in de buurt.

Voordelige en avontuurlijke vakantie in de Ardennen

Een vakantie in de Ardennen hoeft niet veel te kosten. Camping Polleur is een voordelige vakantiebestemming. U kunt met uw eigen vervoer naar de camping komen en kunt er voor kiezen om in een eigen tent te slapen. In de zomer kunt u zelfs al vanaf €15,- per gezin per nacht op onze camping kamperen. Onze camping heeft vele faciliteiten waar u gebruik van kunt maken bij uw vakantie op onze camping. Zo kunt u bijvoorbeeld gratis gebruik maken van het warme water in een van onze sanitair gebouwen, afkoelen in het zwembad, boodschappen doen bij de mini-market, een was draaien in onze wasserette en meer.

Boek uw vakantie in de Ardennen

Bent u op zoek naar een vakantieverblijf voor een leuke en tegelijk ook voordelige vakantie in de Ardennen? Boek dan uw vakantie bij Camping Polleur. Maak een keuze uit een van onze accommodaties, namelijk: een kampeerplaats, camperplaats, stacaravan, cottage en meer. Bekijk ook onze aanbiedingen pagina om te zien of er een mooie aanbieding is voor de accommodatie van uw keuze. Wij zien u graag terug op Camping Polleur tijdens uw vakantie in de Ardennen.