Voorzieningen op onze camping

Bij Camping Polleur vinden wij het belangrijk dat u geniet van een fijn verblijf op onze camping. Onze camping beschikt over verschillende voorzieningen die u van een familiecamping mag verwachten: een zwembad met waterglijbaan, schone sanitairgebouwen, mini-market, speeltuintjes en nog veel meer.

Tijdens uw vakantie in de Ardennen geniet u niet alleen van de omgeving, maar ook van een heerlijke bourgondische maaltijd en een lekker Belgisch biertje. In de omgeving van onze camping vindt u vele restaurants, maar ook de camping zelf beschikt over een bar, bistro en snackbar. In het hoogseizoen kan de jeugd naar de (geluiddichte) camping disco. Daarnaast kunt u in de mini-market iedere dag vers brood bestellen.

Faciliteiten aanbod

Voorzieningen voor jong en oud

Om te kunnen genieten van uw kampeervakantie, zijn verschillende voorzieningen onmisbaar. Om u in uw basisbehoeften te kunnen voorzien, is het bijvoorbeeld belangrijk dat u altijd onder een warme schone douche kunt gaan staan. Ook kunt u op onze camping een ontbijtje halen bij de mini-market (enkel geopend tijden Hemelvaart, Pinksteren en zomervakantie). Hier kunt u eveneens iets lekkers halen of terecht voor kampeerbenodigdheden.

Camping Polleur is een echte familiecamping en beschikt, zoals u hierboven kunt zien, ook over alle voorzieningen die u hierbij kunt verwachten. Met vragen kunt u terecht bij onze receptie welke dagelijks geopend is. Om al uw leuke vakantiekiekjes direct te kunnen delen met uw vrienden en familie, beschikt onze camping over draadloos internet. In onze bar/bistro kunt u hier gratis gebruik van maken.

Comfortabel verblijf op onze camping

Onze camping is voorzien van twee sanitairgebouwen. Het sanitair is modern en wij zorgen ervoor dat dit goed schoon wordt gehouden. Warm water kunt u hier gratis gebruiken. Zo kunt u na een actief dagje weg, uzelf heerlijk opfrissen onder een warme douche. Verblijft u voor een langere periode op de camping? Onze camping is ook voorzien van een wasserette. Hier kunt u uw kleding wassen tijdens uw verblijf op onze camping.

In de zomer is onze bar/bistro iedere dag geopend. U kunt hier genieten van een drankje of lekker een hapje eten. Een overzicht van het eten en drinken dat u hier kunt verkrijgen vindt u bij de horeca.

Kinderen hoeven zich niet te vervelen

Onze camping is een echte familiecamping. Hierdoor is de camping erg populair onder gezinnen met kinderen. Meestal hebben kinderen niet veel nodig om zich te vermaken, maar toch vinden wij het belangrijk dat er voldoende te doen is voor ze. Zo beschikt onze camping over een zwembad met waterglijbaan en verschillende speeltuintjes.

Naast deze voorzieningen, wordt er in de zomermaanden een animatie programma georganiseerd. Ook vindt u verschillende sportfaciliteiten en is het mogelijk om skelters, mountainbikes en GPS toestellen te huren op de camping. Vindt u het leuk om te vissen? Op vijf minuten lopen vindt u een visvijver.