Horeca op de camping

Geen zin om zelf te koken tijdens uw vakantie? Kom eens genieten van een heerlijke maaltijd in onze bar/bistro. Of haal lekker makkelijk een snackje bij onze snackbar om bij uw accommodatie op te eten. De horeca is geopend vanaf de meivakantie t/m eind september. Tijdens het laagseizoen is de horeca enkel op vrijdag- en zaterdagavond geopend. 

Bistro met gezellig lounge terras

Op de camping is een gezellige bar/bistro. Deze vindt u in ons hoofdgebouw naast de receptie. Wij hebben voor u een heerlijke menukaart met betaalbare gerechten samengesteld. Zo staan er op de kaart verschillende voorgerechten, vleesgerechten met frites en salade, vegetarische maaltijden, maaltijdsalades of heerlijke pizza’s. Na het dineren kunt u gezellig blijven natafelen of genieten van een heerlijke Belgisch speciaalbiertje op ons terras.

Bezorgservice

Tijdens de zomermaanden lekker wachten bij uw accommodatie tot de bestelde maaltijd wordt bezorgd? Dat kan bij camping Polleur! Door middel van een app op uw telefoon kunt u bij ons uw maaltijden bestellen bij uw accommodatie en daar laten bezorgen.

Bingo!

Tijdens de zomermaanden wordt er regelmatig door ons animatieteam activiteiten georganiseerd in de bar. Een gezellige bingo, een swingende karaoke-avond of een leuke pubquiz? Dit vindt allemaal plaats in onze bar.