Praktisch en Verzorgd Sanitair op Camping Polleur

Bij Camping Polleur bieden we praktisch en goed onderhouden sanitair dat perfect aansluit op de behoeften van onze kampeerders. Onze twee sanitairgebouwen zijn zorgvuldig ontworpen en worden regelmatig schoongemaakt, zodat u kunt genieten van een aangename verblijfservaring.

Ruime Douchefaciliteiten

Onze douches zijn ruim opgezet en voorzien van handige zitbankjes, spatschermen en kledinghaken. Het warme water is gratis toegankelijk tussen 7:00 en 23:00, zonder gedoe met muntjes. Een frisse douchebeurt is hier een comfortabele ervaring.

Privé-Wascabines en Toiletruimtes

Voor extra privacy en gemak bieden we privé-wascabines met warm water en stopcontacten (220v-6A). En in de toiletruimtes is voldoende toiletpapier aanwezig, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Efficiënte Afwasruimte met Gratis Warm Water

Onze afwasruimte voorziet u van gratis warm water, waardoor u na een smakelijke maaltijd eenvoudig uw spullen kunt schoonmaken. Ontdek tevens onze handige vaatwasmachines voor extra gemak.

Speciale Voorzieningen voor Kinderen

We hebben gedacht aan de jongste kampeerders. In beide sanitairgebouwen is een kinderruimte, waarbij het sanitairgebouw bij het zwembad een speciale ruimte met babybadje biedt. Het achterste sanitairgebouw heeft een kinder-wc en een verlaagde wastafel.

Toegankelijk Sanitair voor Mindervaliden

In één van de gebouwen hebben we aangepaste wc- en douchegelegenheden voor mindervaliden. Vraag gerust om de sleutel bij de receptie. We willen een comfortabel verblijf bieden aan al onze gasten, en daarom is deze voorziening exclusief bedoeld voor mindervaliden.