Speelplezier in Overvloed op Camping Polleur

Op Camping Polleur is verveling voor kinderen ver te zoeken. Van ’s ochtends tot ’s avonds kunnen ze zich heerlijk uitleven, klimmen en klauteren in onze diverse speelzones!

Ontdek de Speelzone bij het Restaurant

Naast de bestaande speelzones hebben we een fonkelnieuwe speeltuin gerealiseerd, recht tegenover het restaurant. Hier ontdekken kinderen speeltoestellen voor alle leeftijden, een verfrissende waterbaan voor eindeloos waterplezier en een speciale hoek voor de allerkleinsten.

Favoriete Plekken voor de Kleintjes

Twee andere speelzones, perfect geschikt voor kinderen tussen 3 en 8 jaar, blijven favoriet bij de kleintjes. Van de zandbak tot de glijbaan en de kinderwipjes, deze plekken bieden eindeloos vermaak. De ene speelzone ligt naast het zwembad, terwijl de andere zich achteraan op de camping bevindt, naast het sanitairgebouw.

Avontuur voor de Oudere Kinderen – Vol Nieuwe Uitdagingen

Oudere kinderen tussen 8 en 12 jaar kunnen hun hart ophalen in de speeltuin bij het sportveld. Klimmen over touwbanen en met de tokkelbaan naar de overkant zoeven – hier wachten nieuwe avonturen op hen.

Laat de kinderen genieten van een onvergetelijke tijd vol speelplezier op Camping Polleur. Ontdekking, plezier en vriendschap staan centraal in ons speelparadijs!