Verhuur

Tijdens de openingstijden van de receptie kunt u hier terecht voor het huren van go-karts, mountainbikes, gps-apparaten en kajaks.

Verhuur go-karts

De camping is de ideale plek om je als kind met een go-kart uit te leven. De go-karts zijn geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. U kunt een go-kart huren voor een termijn van 24 uur. Als u bijvoorbeeld vandaag de go-kart om 9:00 huurt, dient u deze de volgende dag om 9:00 uur weer in te leveren.

De kosten voor het huren van een go-kart voor 24 uur bedraagt € 7,50. Wel vragen wij een borgsom van € 25,00  (contant) per go-kart. Vooraf reserveren is niet mogelijk.

Mountainbike verhuur

Het huren van een mountainbike is elke dag mogelijk bij Spa Adventure, gelegen op het terrein van camping Polleur. Als u een mountainbike huurt, krijgt u naast de mountainbike ook een helm en rugtas met reparatie- en EHBOset. De ideale manier om de omgeving te ontdekken. Meer informatie over het mountainbiken of direct reserveren? Ga dan naar de website van Spa Adventure

GPS-verhuur

Met behulp van een gps-apparaat maakt u een prachtige wandeling over smalle en onverharde bospaden aan de noordkant van Spa. Door het invoeren van een waypoint bepaald u hemelsbreed uw looprichting. Aan u om naar dit punt te wandelen over de bospaden. Het huren van de apparaten kan via de receptie van camping Polleur.

Kajakverhuur

Een sportieve activiteit om te ondernemen in de Belgische Ardennen is het kajakken. In samenwerking met Spa Adventure bieden we een kajaktocht aan van 9 kilometer op de rivier Amblève. Deze rivier heeft geen hoge moeilijkheidsgraad waardoor deze uitermate geschikt is om zelfstandig de afvaart te maken. De reistijd vanaf de camping naar de opstapplek nabij Stavelot bedraagt ongeveer 30 minuten.

Als de waterstand het toelaat, is het mogelijk om dagelijks te kajakken. U dient voor 14:00 bij de opstapplaats te zijn. De tickets voor het kajakken kunt u reserveren op www.spaadventure.be/kajak-ambleve of bij de receptie.