Visvijver Ardennen

Op zoek naar een camping met een visvijver? Op nog geen 5 minuten wandelafstand van de camping ligt een visvijver waar u een heerlijk dagje kunt vissen.

Vissen in de Ardennen

Tijdens uw vakantie lekker kunnen vissen? De visvijver heeft een eigen uitbater en de toegangsprijs dient betaald te worden bij het café van de visvijver. Het is helaas niet mogelijk om vooraf te reserveren. Kom gezellig langs bij deze visvijver in de Ardennen.

De visvijver is van woensdag tot en met maandag geopend van 07:00 uur tot 21:00 uur . Variërend per dagdeel betaald u tussen de zes en twintig euro om te vissen. Eventueel is het mogelijk om de totale vangst mee naar huis te nemen. Bij de visvijver is het mogelijk om een hengel te huren en aas te kopen. Lokmiddelen en kunstaas zijn verboden.

Vliegvissen in de Amblève

Plan een dagje naar de Amblève bij Trois-Pont om te gaan vliegvissen. Om op deze locatie te mogen vissen is het verplicht om een vergunning te kopen bij een postkantoor. In deze rivier vind u grote beekforellen en soms kleinere vlagzalmen. Zeker de moeite waard.

In het beekje langs de camping zit ook vis, dit is een kweekgebied en daarom is het verboden om hier te vissen.