Camping met zwembad

Bij vakantie hoort natuurlijk een heleboel waterpret! Camping Polleur heeft een openluchtzwembad om heerlijk in af te koelen, lekker in te spelen of een paar baantjes te zwemmen. Het zwembad is geopend vanaf mei tot begin september. Dus wilt u graag kamperen in de Ardennen en de mogelijkheid hebben om verkoeling te zoeken in een zwembad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Twee zwembaden

Het zwembad op onze camping in de Ardennen bestaat uit twee verschillende baden. Het grote zwembad (10 bij 15 meter) is 1,40 meter diep. Bij dit zwembad staat een waterglijbaan van 32 meter lang!

Er is een apart bad voor de kleintjes, zo kan jong en oud veilig zwemmen zonder elkaar in de weg te zitten. Het peuterbad is 15 centimeter en het kleuterbad is 40 centimeter diep. Er zijn allemaal leuke speeltoestellen voor extra waterpret!

Verwarmd zwembad op camping in de Ardennen

Ons zwembad is vrij toegankelijk (voor iedere campinggast) en wordt tijdens de schoolvakanties verwarmd door onze drie warmtepompen. Al vanaf 2015 zijn deze aanwezig en deze worden gevoed door zonnepanelen. Onze zwembad wordt op een milieuvriendelijke manier verwarmd. De temperatuur van het water varieert tussen de 21 en de 27 graden. Buiten de schoolvakanties om wordt het water alleen verwarmd door de zon, het water zal alleen wat warmer aanvoelen als deze schijnt.

Openingstijden

Het zwembad is geopend van begin mei tot begin september, vanaf 09:00 uur. Tijdens juli en augustus is het zwembad zelfs geopend tot 22:00! Zo kunt u de hele dag genieten van ons zwembad en de speeltoestellen. De glijbaan is geopend tijdens de openingsuren van de receptie.

 

Meer voorzieningen op onze camping

Bent u op zoek naar een camping in de Ardennen met zwembad, maar ook met voorzieningen zoals een speeltuin en sport faciliteiten? Onze camping heeft alle voorzieningen zodat u een fijn verblijf kunt hebben op de camping.

Hoeveel zwembaden heeft de camping?

Op onze camping hebben wij twee zwembaden. Een groot zwembad van 10 x 15 meter. Bij het grote zwembad staat ook een waterglijbaan van 32 meter. Daarnaast is er nog een kleiner zwembad met een apart peuterbadje en kleuterbad.

Is het zwembad op de camping verwarmd?

Tijdens schoolvakanties wordt het zwembad op de camping verwarmd. In 2015 zijn drie warmtepompen toegevoegd, deze zorgen er samen met de grote warmtecollector voor dat de temperatuur tussen de 21 en 27 graden varieert.

Wanneer is het zwembad geopend?

Van begin mei tot en met begin september is het zwembad dagelijks geopend.