Camping met zwembad

Een zwembad is voor vakantiegangers vaak één van de belangrijkste voorzieningen. Camping Polleur heeft twee openlucht zwembaden. De zwembaden zijn dagelijks geopend vanaf mei tot begin september.

Het grote zwembad

Het grootste bad is 10 x 15 meter qua omvang en 1.40 meter diep. Bij dit zwembad staat een waterglijbaan van 32 meter lang!

Peuter- en kleuterbad

Het andere zwembad bestaat uit een peuterbadje van 0.15 meter diep en een kleuterbad van 0.40 meter diep. In het peuter- en kleuterbad zijn verschillende speeltoestellen te vinden.

Verwarmd zwembad

Het zwembad is vrij toegankelijk en werd voorheen alleen door de zon voorverwarmd middels een grote warmtecollector in de asfaltwegen. Het bad werd eerst dus alleen verwarmd als de zon scheen.Gelukkig hebben we sinds 2015 ook drie warmtepompen. Deze worden gevoed door zonnepanelen. Goed voor het milieu dus!  Het zwembad wordt alleen verwarmd tijdens de schoolvakanties. De temperatuur van het water varieert tussen de 21 en 27 graden.

Openingstijden

Het zwembad is geopend van begin mei tot begin september elke dag geopend vanaf 9:00. Om 22:00 ‘s avonds gaat het zwembad pas weer dicht. Af en toe kan het zwembad kortgesloten worden voor schoonmaakwerkzaamheden. De glijbaan is geopend tijdens de openingsuren van de receptie.