Camping met zwembad

Een zwembad is voor vakantiegangers vaak één van de belangrijkste voorzieningen en een welkom op een zomerse dag. Camping Polleur is voorzien van twee openlucht zwembaden. Onze zwembaden zijn dagelijks geopend, vanaf mei tot begin september. Dus wilt u graag kamperen in de Ardennen en de mogelijkheid hebben om verkoeling te zoeken in een zwembad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Twee zwembaden

Zoals hierboven vermeld hebben wij twee verschillende zwembaden op onze camping in de Ardennen.

  • Het grote zwembad: 10×15 meter qua omvang en 1.40 diep. Bij dit zwembad staat een waterglijbaan van 32 meter lang!
  • Peuter- en kleuterbad: het peuterbadje is 0.15 meter diep en het kleuterbad is 0.40 meter diep. In het peuter- en kleuterbad zijn verschillende speeltoestellen te vinden.

Verwarmd zwembad

Ons zwembad is vrij toegankelijk (voor iedere campinggast) en wordt tijdens de schoolvakanties verwarmd door onze drie warmtepompen. Al vanaf 2015 zijn deze aanwezig en deze worden gevoed door zonnepanelen. Onze zwembad wordt op een milieuvriendelijke manier verwarmd. De temperatuur van het water varieert tussen de 21 en de 27 graden. Buiten de schoolvakanties om wordt het water alleen verwarmd door de zon, het water zal alleen wat warmer aanvoelen als deze schijnt.

Openingstijden

Het zwembad is dagelijks geopend van begin mei tot begin september, vanaf 09:00 uur. Om 22:00 uur ’s avonds sluiten het zwembad pas weer. U kunt de hele dag genieten van ons zwembad en de speeltoestellen. Af en toe zullen wij het zwembad kort sluiten voor schoonmaakwerkzaamheden, maar wij proberen hier u zo min mogelijk mee te hinderen en ervoor te zorgen dat u weer snel veilig het water in kan. De glijbaan is geopend tijdens de openingsuren van de receptie, van 09:00-12:00 en van 14:00-17:00 uur.

Camping Ardennen met zwembad

Bij ons kunt u genieten van verschillende outdoor-activiteiten. Wij zijn meer dan een camping met zwembad in de Ardennen, wij hebben ook verschillende survival activiteiten, van mountainbiken tot hiken en kajakken. We zien u graag terug op onze camping.

Meer voorzieningen op onze camping

Bent u op zoek naar een camping in de Ardennen met zwembad, maar ook met voorzieningen zoals een speeltuin en sport faciliteiten? Onze camping heeft alle voorzieningen zodat u een fijn verblijf kunt hebben op de camping.

? Hoeveel zwembaden heeft de camping?

Op onze camping hebben wij twee zwembaden. Een groot zwembad van 10 x 15 meter. Bij het grote zwembad staat ook een waterglijbaan van 32 meter. Daarnaast is er nog een kleiner zwembad met een apart peuterbadje en kleuterbad.

? Is het zwembad op de camping verwarmd?

Tijdens schoolvakanties wordt het zwembad op de camping verwarmd. In 2015 zijn drie warmtepompen toegevoegd, deze zorgen er samen met de grote warmtecollector voor dat de temperatuur tussen de 21 en 27 graden varieert.

⌚ Wanneer is het zwembad geopend?

Van begin mei tot en met begin september is het zwembad dagelijks geopend. Tussen 9:00 en 22:00 kun je heerlijk afkoelen in het zwembad. Tussendoor is het zwembad soms kort gesloten voor schoonmaakwerkzaamheden.