Zwemplezier op Camping Polleur: Camping in de Ardennen met Verwarmd Zwembad

Een geslaagde vakantie omvat ongetwijfeld veel waterpret! Camping Polleur verwelkomt u met een openluchtzwembad waarin u heerlijk kunt afkoelen, plezier kunt beleven of enkele baantjes kunt trekken. Het zwembad is toegankelijk van mei tot begin september. Dus, als u op zoek bent naar een kampeerervaring in de Ardennen met de mogelijkheid om verfrissing te vinden in een zwembad, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Twee Zwembaden voor Dubbel Plezier

Ons zwembad in de Ardennen bestaat uit twee baden. Het grote zwembad (10 bij 15 meter) heeft een diepte van 1,40 meter en beschikt over een indrukwekkende waterglijbaan van 32 meter lang!

Voor de kleintjes is er een apart bad, zodat zowel jong als oud veilig kunnen zwemmen zonder elkaar te hinderen. Het peuterbad is 15 centimeter diep, en het kleuterbad is 40 centimeter diep. Er zijn ook leuke speeltoestellen voor extra waterpret!

Duurzaam Verwarmd Zwembad – Milieubewust Genieten

Bij Camping Polleur streven we naar duurzaamheid. Ons zwembad wordt tijdens de schoolvakanties milieuvriendelijk verwarmd door drie warmtepompen, gevoed door zonnepanelen. Geniet van een aangename watertemperatuur tussen de 21 en 27 graden. Buiten de vakantieperiodes zorgt de zon voor natuurlijke verwarming.

Openingstijden voor Lang Zwemplezier

Het zwembad is geopend van begin mei tot begin september, vanaf 09:00 uur. Tijdens juli en augustus blijft het zwembad zelfs open tot 22:00 uur! Zo kunt u de hele dag door genieten van ons zwembad en de speeltoestellen. Let op: de glijbaan is alleen geopend tijdens de reguliere openingstijden van de receptie.

Kom en ontdek het ultieme zwemplezier op Camping Polleur, dé camping in de Ardennen met een verwarmd zwembad!

Meer voorzieningen op onze camping

Bent u op zoek naar een camping in de Ardennen met zwembad, maar ook met voorzieningen zoals een speeltuin en sport faciliteiten? Onze camping heeft alle voorzieningen zodat u een fijn verblijf kunt hebben op de camping.

Hoeveel zwembaden heeft de camping?

Op onze camping hebben wij twee zwembaden. Een groot zwembad van 10 x 15 meter. Bij het grote zwembad staat ook een waterglijbaan van 32 meter. Daarnaast is er nog een kleiner zwembad met een apart peuterbadje en kleuterbad.

Is het zwembad op de camping verwarmd?

Tijdens schoolvakanties wordt het zwembad op de camping verwarmd. In 2015 zijn drie warmtepompen toegevoegd, deze zorgen er samen met de grote warmtecollector voor dat de temperatuur tussen de 21 en 27 graden varieert.

Wanneer is het zwembad geopend?

Van begin mei tot en met begin september is het zwembad dagelijks geopend.