Attracties omgeving Polleur

Er liggen meer dan 45 toeristische bezienswaardigheden en attracties binnen een uurtje rijden vanaf camping Polleur. Hieronder vindt u een selectie van de attracties die het in de buurt de camping zijn gelegen. Wilt u meer informatie over de deze of andere attracties kunt u hiervoor terecht bij onze medewerkers van de receptie.

Monde Sauvage (13 km)

In deze dierentuin beleef je een echte Afrikaanse safari. Met een treintje of uw eigen auto rijd u tussen de dieren door. In het park kunt u nog meer veel meer dieren ontdekken. En zorg ervoor dat u niet de papegaaien-, zeeleeuwen- of roofvogelshow mist! Vergeet niet bij de receptie uw kortingscoupon op te halen. Meer informatie vindt u op www.mondesauvage.be.

Monde Sauvage

Forestia (9,2 km)

In dit dierenpark maak je kennis met dieren die in ons klimaat leven en gedeeltelijk in het wild leven. Er leven meer dan 300 dieren, verdeeld over een 40 hectare bebost gebied.

Het park is het hele jaar door geopend. Meer details vindt u  op www.forestia.be.

Forestia is een dierenpark nabij camping Polleur

Plopsa coo (27,3 km)

Naast de watervallen van Coo ligt het attractiepark Plopsa Coo. Met circa 20 attracties zullen niet alleen de kleintjes zich hier vermaken! De toegang tot de attracties wordt bepaald aan de hand van de lengte. Bij veel attracties is dit minimaal 85 cm, bij andere zelfs 100 cm of 145 cm. Voor meer informatie over de openingstijden en tarieven kunt u terecht op de website: www.plopsacoo.be.

Plopsa coo

Thermen spa  (10,4 km)

Na een wandeling door het centrum van Spa kunt u heerlijk ontspannen in de bekende thermaalbaden. De thermen van Spa zijn uniek gelegen en geven een fantastisch uitzicht over de stad. De thermen zijn dagelijks geopend. Voor meer informatie gaat u naar de volgende website: https://www.thermesdespa.com.

Thermen spa

Circuit van Spa-Francorchamps (18,4 km)

Het circuit wordt door veel coureurs als één van de mooiste circuits ter wereld beschouwd. Het ligt in een prachtige omgeving en volgt de natuurlijke glooiingen van het landschap. Naast een bezoek aan een van de vele evenementen die worden georganiseerd op het circuit van Spa-Francorchamps, kun je ook een kijkje achter de schermen nemen. Door middel van een begeleide wandeling wordt u langs alle belangrijke plekken van het circuit geleid. Voor meer informatie en data kunt u terecht op de website van het circuit. http://www.spa-francorchamps.be

Circuit van Spa Francorchamps