Recreatie activiteiten bij Camping Polleur

Naast de vermakelijke kinderactiviteiten heeft ons animatieteam ook avondvullende plezierige activiteiten voor het hele gezin in petto!

Familiewandeling

Ervaar de pracht van de omgeving tijdens een begeleide avondwandeling door het aangrenzende bos. Slenter over bospaden en geniet van adembenemende uitzichten op het Hoëgne-dal, waar onze camping zich bevindt. Zorg ervoor dat u uw wandelschoenen niet vergeet wanneer u naar de Ardennen komt.

Polleur Pub Quiz: Test Uw Kennis!

Hoe staat het met uw algemene kennis? Test het tijdens de Polleur Pub Quiz! Daag niet alleen uw hersenen uit, maar ook uw smaakpapillen terwijl u Belgische speciaalbieren proeft en de merken en soorten raadt. Tijdens deze gezellige avond kunt u ontspannen met heerlijke hapjes en drankjes. De kosten bedragen €9,50, en de minimale leeftijd is 16 jaar.

Bingo Avond: Plezier en Prijzen!

Een avond vol gezelligheid en wellicht gaat u naar huis met de hoofdprijs! Voor €9,50 ontvangt u twee consumptiebonnen, een smakelijk hapje tijdens het spel, en vijf bingo kaarten. Er zijn fantastische prijzen te winnen voor zowel jong als oud. De hoofdprijs omvat een gratis outdoor activiteit of een heerlijke dinerbon te besteden in ons restaurant.

Karaokefeest tijdens het Hoogseizoen

Laat uw zangtalent schitteren tijdens onze gezellige karaoke-avonden, georganiseerd tijdens het hoogseizoen. Kom naar de bar en deel uw zangkunsten met iedereen!