Outdoor survival activiteiten

De Belgische Ardennen zijn het juiste adres voor een actieve invulling van je vakantie of weekendje weg! In samenwerking met Spa Adventure organiseren we gave outdoor activiteiten zoals mountainbiken, speleologie, high ropes, buks- en boogschieten en kajakken.

Programma Spa Adventure

Tijdens de schoolvakanties en in de weekenden wordt er een programma aangeboden waarbij het mogelijk is om u individueel in te schrijven. Alvast weten wat er georganiseerd wordt?  Of alvast activiteiten reserveren? Dat kan via de website van Spa Adventure.

Dagelijkse activiteiten

Naast deze activiteiten is het mogelijk om elke dag zelf op pad te gaan met een mountainbike, een wandeling te maken met een gps-apparaat of te gaan kajakken (mits de waterstand voldoende is). Deze activiteiten kunt u boeken via de website van Spa Adventure of kom langs bij de receptie van camping Polleur.

Activiteiten voor jong en oud

Spa Adventure organiseert meer dan 15 verschillende activiteiten. Zo is er voor jong en oud(er) altijd een avontuur te beleven! Vanwege veiligheidsoverwegingen geldt er voor veel van deze activiteiten een minimale lengte van 140 centimeter en een minimale leeftijd van 8 jaar. Maar ook aan de kinderen die kleiner of jonger zijn wordt gedacht. Zo wordt er voor deze kinderen in de zomermaanden de gratis activiteit Monkey Climbing georganiseerd. Daarnaast kunnen ze zich het hele seizoen uitleven in onze avontuurlijke speeltuin!