Faciliteiten op de camping

Onze camping beschikt over de faciliteiten die u op een camping in de Ardennen kan verwachten: twee sanitairgebouwen, zwembad met 30 m waterglijbaan, speeltuintjes, verhuur van kajaks, skelters,mountainbikes en GPS toestellen. Aan een vakantie in de ardennen kan een bourgondische maaltijd en een lekker Belgisch biertje niet ontbreken.

Naast de vele restaurants in de omgeving beschikt de camping over een bar, bistro en snackbar. Voor de jeugd is er in het hoogseizoen een permanente (geluiddichte) camping-disco. Op de camping kan iedere dag vers brood besteld worden. In de vakantieperiodes is de mini-market iedere dag geopend waar veel Nederlandse (zuivel) produkten verkrijgbaar zijn. Om contact te houden met de rest van de wereld  beschikt de camping ook over een WIFI-aansluiting.

Camping Ardennen met faciliteiten

Voldoende faciliteiten zijn erg belangrijk tijdens uw kampeervakantie. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat u altijd onder een schone en warme douche kunt gaan staan, ontbijt kunt halen bij de mini-market en dat de kinderen zich kunnen vermaken. Zoals u hierboven kunt zien, beschikt onze camping over veel faciliteiten. Met vragen kunt u dagelijks tussen 9:00-12:00 en 14:00-18:00 terecht bij de receptie. Daarnaast beschikt onze camping over draadloos internet en kunt u dus op heel de camping gebruik maken van WiFi.  

Faciliteiten voor een comfortabel verblijf

Op de camping vindt u twee sanitair gebouwen. Deze sanitair gebouwen zijn modern en worden goed schoon gehouden. U kunt hier gratis gebruik maken van het warme water. Na een actief dagje weg kunt u bijvoorbeeld een warme douche nemen zodat u weer helemaal opgefrist bent. Onze bar/bistro is in de zomer iedere dag geopend. U kunt hier lekker een hapje eten of genieten van een drankje. Wanneer u voor langere periode op de camping verblijft, kan het fijn zijn om tussendoor een keer uw kleding te wassen. Voor het wassen van uw kleding kunt u tijdens uw verblijf terecht in de wasserette.  

Leuke faciliteiten voor kinderen

Onze camping is erg toegankelijk voor gezinnen met kinderen. Dit betekent dat wij er ook voor gezorgd hebben dat er leuke faciliteiten zijn. Kinderen willen zich natuurlijk niet vervelen op vakantie. Naast de animatie activiteiten die wij in de zomermaanden organiseren, kunnen kinderen zich ook vermaken met een van onze faciliteiten. Op onze camping Ardennen bevinden zich drie speelplaatsen. In de zomer kunnen kinderen heerlijk spelen in het zwembad. Ook is het mogelijk om te gaan vissen bij de visvijver of gebruik te maken van een van de sport faciliteiten. Kinderen kunnen zich bijvoorbeeld uitleven op het sportveld of een potje tafeltennis spelen. Op de camping is het ook mogelijk om bijvoorbeeld skelters, mountainbikes en GPS toestellen te huren. 

Aanbiedingen!
Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 541 033

Voor vragen, mail naar:
seeyou@polleur.be

Video