Kampeerplaats met privé sanitair

Genieten van het comfort van uw eigen sanitair? Boek dan één van onze kampeerplaatsen met privé sanitair. Op uw eigen perceel kunt u gebruik maken van uw eigen toilet, douche en wastafel. Om uw verblijf extra comfortabel te maken vindt u op deze plaatsen ook een aansluiting voor elektriciteit, de aan- en afvoer van water en aansluiting voor TV. Onze kampeerplaatsen met eigen sanitair staan op auto-vrije kampeerplaatsen. Dit houdt in dat u de auto niet op uw plaats parkeert, maar dat er hiervoor een parkeerplaats aan de rand van het veld voorzien is.

kampeerplaats met privé sanitair

Tarieven kampeerplaatsen met privé sanitair

Is de accommodatie niet meer beschikbaaar in de periode dat jij wil gaan? Bekijk dan hier welke accommodaties nog wel beschikbaar zijn.

Wat is er aanwezig in het privé sanitair?

In het privé sanitair vindt u een douche, wastafel en toilet. 

Is er aansluiting van water?

Ja er is aansluiting van (drink)water op de plaats. Daarnaast kunt u ook vuil water lozen.

Hoeveel ampère elektriciteit is er?

Elke kampeerplaats is voorzien van een elektriciteit aansluitpunt van 16 Ampère.

Musea en Chateau’s

Tijdens een bezoek aan de Belgische Ardennen is het natuurlijk leuk om de omgeving te gaan verkennen. Op ongeveer 3,5 kilometer van de camping ligt Chateau Franchimont. Dit kasteel is een uitzonderlijk erfgoed met een rijke historie die teruggaat tot de 11de eeuw.

Naast vele kastelen in de omgeving vindt u ook verschillende musea in de omgeving.  Op slechts 11 kilometer vindt u het chocolademuseum van Darcis. In dit museum maak je een reis naar de oorsprong van chocolade. Van de maya tempel tot de franse revolutie, alles komt voorbij en zo doende leer je alles over chocolade.