Kamperen met Privé Sanitair Inbegrepen!

Geniet van het gemak met privé sanitair op onze kampeerplaatsen. Exclusief toegang tot een eigen toilet, douche en wastafel. Wel zo makkelijk midden in de natuur. Voor extra gemak zijn deze plaatsen uitgerust met elektriciteitsaansluitingen, waterfaciliteiten en een TV-aansluiting. Onze kampeerplaatsen met privé sanitair bevinden zich op autovrije velden, waardoor u kunt genieten van de ruimte zonder auto’s op uw plek.

Voorzieningen op Kampeerplaats met Privé Sanitair:

🚿 Privé Sanitair: Uw eigen toilet, douche en wastafel binnen handbereik.
Elektriciteit: Profiteer van elektriciteitsaansluitingen op uw kampeerplek.
🚰 Waterfaciliteiten: Water direct beschikbaar op uw perceel.
📺 TV-Aansluiting: Ontspan met entertainment op uw eigen kampeerplek.
🌳 Autovrij Kamperen: Geniet van rust en ruimte zonder auto’s op uw kampeerplek.
🚗 Parkeervoorziening: Parkeer uw auto gemakkelijk op de aangewezen parkeerplaats aan de rand van het veld.

De Aankomst: Gezelligheid en Natuur

Bij aankomst word je begroet door een mooi veld omgeven door groen. Hier, ver weg van de dagelijkse gekte, vind je jouw eigen plekje en kan jij lekker ontspannen net als jouw buren die ook van dat gezellige vakantie gevoel houden. De verbinding met mens en natuur begint al bij de eerste stap.

De Plek: Alle Ruimte

Je kampeerplek is ruim en uitgerust met een eigen toilet, douche en wastafel. Het comfort van je eigen badkamer te midden van de natuur zorgt voor een gevoel van luxe, terwijl je nog steeds de frisse buitenlucht om je heen hebt.

De Avonden: Onder de Sterrenhemel

Wanneer de avond valt, ontsteek je een knisperend kampvuur bij de overdekte vuurplaats. Hier deel je lachende momenten, rooster je marshmallows en geniet je van de warmte van het vuur. Het geluid van kabbelend water van de nabijgelegen beek zorgt voor een rustgevende achtergrondmelodie.

Het Ontwaken: Fris en Fruitig

Je word rustig wakker. Na een verfrissende douche in jouw privé-sanitair ben je klaar om de dag te omarmen. Vandaag staat er een leuke outdoor activiteit op het Programma. Misschien nog één bakje koffie, dan ga je echt.

De Beleving: Ontspannen

comfort natuur en gezelligheid op onze kampeerplaatsen met privé sanitair. Jouw avontuur wacht – boek vandaag nog en beleef jouw eigen kampeer verhaal!

Wat is er aanwezig in het privé sanitair?

In het privé sanitair vindt u een douche, wastafel en toilet. 

Is er aansluiting van water?

Ja er is aansluiting van (drink)water op de plaats. Daarnaast kunt u ook vuil water lozen.

Hoeveel ampère elektriciteit is er?

Elke kampeerplaats is voorzien van een elektriciteit aansluitpunt van 10 Ampère.

Musea en Chateau’s

Tijdens een bezoek aan de Belgische Ardennen is het natuurlijk leuk om de omgeving te gaan verkennen. Op ongeveer 3,5 kilometer van de camping ligt Chateau Franchimont. Dit kasteel is een uitzonderlijk erfgoed met een rijke historie die teruggaat tot de 11de eeuw.

Naast vele kastelen in de omgeving vindt u ook verschillende musea in de omgeving.  Op slechts 11 kilometer vindt u het chocolademuseum van Darcis. In dit museum maak je een reis naar de oorsprong van chocolade. Van de maya tempel tot de franse revolutie, alles komt voorbij en zo doende leer je alles over chocolade.