Disco

Uniek op een camping in de Ardennen is onze disco! Tijdens de zomermaanden is de disco meerdere avonden per week geopend, voor zowel jong als oud. Om de overlast voor overige kampeerders te minimaliseren is onze disco geluiddicht.

Mini- en jeugddisco

Nog even lekker swingen  voor dat het bedtijd is? Elke avond van 20:00-20:30 kunnen de allerkleinsten de leukste dansjes doen met het animatieteam.

Er worden ook regelmatig een moment georganiseerd voor de jeugd tot 15 jaar. Tijdens dit uurtje kunnen ze liedjes aanvragen en een drankje drinken. Er worden alleen non-alcoholische dranken geschonken tijdens dit uur. De dranken dienen betaald te worden met jetons. Deze kunnen worden gehaald bij de bar/bistro.

Disco

De disco is meerdere avonden per week geopend van 22:30-01:00. Deze is alleen toegankelijk voor de gasten van Camping Polleur. In de disco wordt er frisdrank, wijn en bier van de tap geschonken.  Na 23:00 uur dient het op onze camping rustig te zijn. Hierop wordt scherp toezicht gehouden door onze personeelsleden. De mensen die de disco verlaten en terug gaan naar de accommodatie worden hier wanneer nodig op aangesproken. Dit om te zorgen dat de overlast voor de andere kampeerders wordt geminimaliseerd. Met de disco proberen we de jeugd een plek te bieden om gezellig bij elkaar te komen zonder overlast te veroorzaken voor de overige kampeerders.