Werken bij Domaine Polleur

Vacatures camping Polleur

Solliciteer hier nu!

Ben je opzoek naar een leuke vakantiebaan of stage in een gezellig team? Domaine Polleur is voor dit seizoen weer opzoek naar nieuwe personeelsleden en stagiaires. Solliciteren kan via dit formulier of door je sollicitatiebrief met CV te sturen naar seeyou@polleur.be. Hieronder vindt je een overzicht van de vacatures met een korte beschrijven. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!

> Herken jij jezelf in een van onderstaande functies en ben jij
 • Een teamplayer
 • Servicegericht
 • Leergierig
 • Behulpzaam
 • Beschikbaar tijdens meivakantie/hemelvaart/pinkster en/of juli/augustus
 • Minimaal 16 jaar

> Dan kunnen wij jou het volgende bieden!

 • Een leuke (zomer)job met huisvesting op de camping
 • Leuk salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • eten wordt geregeld voor jou op de camping
 • Werken in een jong en dynamisch team
 • vrienden en ervaringen voor het leven

 

Vacature horeca

Zoek je een leuke baan in de keuken voor het zomerseizoen? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

Voor ons restaurant op de camping zijn wij op zoek naar iemand die graag in de keuken staat.  Ons restaurant is in het seizoen (mei t/m  september) geopend in de weekenden en tijdens de vakanties is ons restaurant dagelijks geopend. We zijn dan ook op zoek naar iemand die het leuk vind om te koken in een jong en dynamisch team. Onze menukaart heeft een simpele basis met een goede smaak! Wij stellen hygiëne en netheid zeer op prijs.

Solliciteren kan via dit formulier of door je sollicitatiebrief met CV te sturen naar seeyou@polleur.be.

Zomer vacatures voor de maand juli & augustus:

> Medewerker keuken/snackbar
Vindt je het leuk om maaltijden te bereiden, kun je schoon en overzichtelijk werken en ben je stressbestendig? Dan is werken in keuken misschien wel iets voor jou. Ervaring is niet per definitie noodzakelijk, maar je moet je wel thuis voelen in de horeca.  

> Medewerker bediening
Vindt je het leuk om gasten te ontvangen, een gezellige praatje te maken en overzichtelijk werken en ben je stressbestendig? Dan is werken in de bediening misschien wel iets voor jou. Ervaring is niet per definitie noodzakelijk, maar je moet je wel thuis voelen in de horeca.  

> Medewerker animatie
Als medewerker animatie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het animatieprogramma. Werk jij graag met kinderen, bezorg je mensen graag een gezellige avond en houdt je van afwisseling? Solliciteer dan zeker voor medewerker animatie.

> Medewerker veld
Als veldmedewerker ben je altijd lekker buiten. jij bent verantwoordelijk voor de netheid van de camping. je voert reparaties uit en loopt rondes langs sanitair gebouwen, poets alles tot het glimt. strooit wat grind op de weg. en houd een oog op milieu-park. Het is een afwisselende functie waarbij elke dag anders is. jij werkt ook vaak samen met de rest van het team en helpt waar nodig. Jij steekt graag je handen uit de mouwen.

> Medewerker winkel
Als medewerker winkel ben je bezig met kassa werkzaamheden, aanvullen van de schappen, broodjes uitgeven in de ochtend en schoonhouden van de winkel. Dit zijn enkele werkzaamheden die je tegenkomt in de winkel. Het is belangrijk dat je het werk ziet en dat je zelfstandig kan werken.

> Allrounder
Voor de camping zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers die allround ingezet kunnen worden. Een allrounder is verantwoordelijk, representatief en collegiaal. Deze eigenschappen zijn belangrijk om een leuk team te vormen met alle medewerkers op de camping. Als allrounder ben jij een alleskunner! Denk hierbij bijvoorbeeld aan: in de ochtend helpen met de verse broodjes inpakken in onze mini-market. In de avond ben jij de sterke schakel in de horeca, overal is jouw hulp nodig en jij bent dan ook hulp voor iedereen!

Stage Vacatures:

Ben jij nog op zoek naar een stage plek?
Top jij hebt ons gevonden!
We hebben alles al voor je geregeld.
Van huisvesting tot je eten. en een enthousiaste stage begeleider.
Nu kan jij aan de gang.
Kies alleen nog de richting van jou stage.

We bieden stage plekken overal op de camping.
Denk aan werk op de receptie, animatie, horeca, groenwerk, of all-round wanneer je alles wilt zien en meemaken.

Ook verzorgen we outdoor activiteiten vanaf de camping, en kan jij als outdoor fanatiekeling hier dus ook zeer goed terecht.

Zien wij jou dit jaar tegemoet voor een onvergetelijke stage?

Solliciteer hier nu!