Animatie

Polleur Camping Animatie Middagspelen  Polleur Camping Animatie Minisurvival  Polleur Camping Animatie Avondwandeling
Dagelijks worden er gratis animatie activiteiten georganiseerd gedurende de schoolvakanties (m.u.v. Pasen en de herfstvakantie) voor jeugd, pubers en ouderen. Voor de kleintjes begint de dag met kleuren en knutselen in de Kidsclub.
Gaandeweg de dag worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud die in een thema staan. Voorbeelden van thema´s zijn bijvoorbeeld: Mexico, circus, indianen, piraten, safari en nog veel meer. Ook de sportievere vakantiegangers kunnen deelnemen aan de minisurvial, zwembadspelen, jeu de boules-, badminton-, volleybal- pingpongtoernooi, zintuigentocht, sport en spel activiteiten, sterkste kampeerder verkiezing, etc. 

S’ avonds wordt er voor de hele familie een avondwandeling gelopen in het aangrenzende bos bij de camping of door de pittoreske dorpjes. De wandeling gaat over bospaden en landweggetjes die een prachtig uitzicht bieden op het Hoëgne dal waarin de camping gelegen is. s’Avonds kunt u ook deelnemen aan het avondprogramma met activiteiten zoals bierproeven, meezingavonden of Hollandse/Belgie Avond en andere thema-activitieiten zoals vossenjacht, volleybal- en tafeltennistoernooien.

De campingdisco is geluid-dicht. Buiten hoort u niks van de feestende mensen binnen. Na 23:00 uur behoort het rustig te zijn op de camping. De jeugd  vindt hier ´s avonds een eigen plekje waardoor ze niet verveeld ronddwalen over de camping of daarbuiten. De disco is een gezellige ruimte, klein maar fijn, met o.a.: bar, laser, lichteffecten, rookmachine, strobos etc...... en natuurlijk muziek!

De campingdisco is gedurende het hoogseizoen, normaal gesproken, iedere avond geopend. Eerst voor de kleintjes en later voor de pubers en ouderen. Het animatie programma is gratis m.u.v. de recreatieve activiteiten.

Wilt u gedetailleerde informatie over het animatie-programma en de activiteiten? Klik dan op deze zin voor meer informatie.
 
Polleur Camping Animatie Beachvolleybalveld  Polleur Camping Animatie  Polleur Camping Animatie

 

Aanbiedingen!
Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 541 033

Voor vragen, mail naar:
seeyou@polleur.be

Video