Vakantie in ArdennenVakantie in ArdennenVakantie in Ardennen

Camping Ardennen

Houdt u er van om heerlijk te gaan kamperen in uw vakantie, maar blijft u liever een beetje in de buurt van thuis? Dan is onze camping in de Ardennen wellicht een uitkomst voor u. Camping Polleur kan omschreven worden als een gemoedelijke familiecamping in de Ardennen. U kunt op deze camping Ardennen optimaal van uw vakantie genieten samen met uw gezin. 

Sportieve vakantie in de Ardennen

U hoeft zich op camping Ardennen nooit te vervelen. Onze camping beschikt over verschillende faciliteiten welke ervoor zorgen dat u heerlijke dagen op de camping kunt beleven. Zo kunt u rustig baantjes trekken in een heerlijk verwarmd zwembad. Later op de dag kunnen kinderen naar hartenlust spelen in dit zwembad. Ook zijn er in de omgeving van de camping genoeg mogelijkheden om er een leuk dagje uit van te maken. Naast de camping ligt Survival Life, hier kunt u verschillende outdoor activiteiten doen. Zo kunt u gaan mountainbiken, klimmen, steppen of bijvoorbeeld een High Ropes parcours afleggen. Tijdens de activiteiten bevindt u zich in een prachtige omgeving. U kunt in de Ardennen ook heerlijk ontspannen. 

Kampeermogelijkheden camping Ardennen

Wij beschikken met onze camping Ardennen over verschillende kampeermogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons kiezen voor een kampeerplaats, camperplaats, huurtent of een plekje op het bivakterrein. Daarnaast kunt u op onze camping ook voor andere accommodaties kiezen, namelijk: cottages, cabanes, stacaravans, landhuis Polleur en appartementen. Wanneer u met een grote groep bent kunt u in allerlei tentjes op het bivakterrein verblijven. Ligt u liever niet in een tentje? Landhuis Polleur heeft tien slaapkamers en is daarmee geschikt voor groepen tot 28 personen. Voor ieder is er wat wils op onze camping in de Ardennen. 

Culturele en historische bezienswaardigheden

Wilt u wel op vakantie op camping Ardennen, maar houdt u minder van de sportieve mogelijkheden in de omgeving? Dat is geen enkel probleem, in de omgeving zijn genoeg andere bezienswaardigheden welke u kunt bezoeken. Een aantal voorbeelden van de culturele en historische bezienswaardigheden in de buurt van camping Ardennen zijn het Chateau Franchimont, de bekende steenkolenmijn in Blegny, het Bastogne War Museum, het chocolademuseum in Eupen of een aquarium museum in Luik.

Bij camping Ardennen heeft u genoeg mogelijkheden om er een fantastische vakantie van te maken voor het hele gezin. U kunt hier terecht voor een actieve vakantie, culturele en historische vakantie of een combinatie daarvan. Wij zien u graag terug op onze camping! Boek direct online uw verblijf op onze camping in de Ardennen. 

Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 541 033

Voor vragen, mail naar:
seeyou@polleur.be

Video
Aanbiedingen!