• 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Apart toilet
  • Terras
  • Met vaatwasser

Chalet Exclusive: Luxe en Comfort met Uitzicht

Soms zoek je een accommodatie die net even anders is; waar luxe samengaat met het gezellige campinggevoel. Of je nu een groter gezin hebt of gewoon meer leefruimte zoekt, Chalet Exclusive vervult jouw vakantiewensen. Met een frisse, moderne inrichting biedt deze chalet alle comfort en functionaliteit, inclusief twee badkamers en twee toiletten.

Accommodatiekenmerken:

🌳 Locatie: Aan de rand van ons recreatiepark met vrij uitzicht op weilanden.
🪑 Terras: Ruim terras met 1 tafel, 6 verstelbare tuinstoelen, een parasol en twee ligbedden.
🍽️ Leefruimte: Open leefkeuken met eettafel en 6 stoelen, woonkamer met zithoek.
🛌 Slaapkamers: Drie aparte slaapkamers. 1 slaapkamer (bed 1,90 bij 1,60) heeft een badkamer ensuite. Twee slaapkamers hebben in totaal 4 eenpersoonsbedden (1,90 bij 0,80).
🚿 Badkamers: Twee badkamers, waarvan één aaneengesloten bij een slaapkamer, en een apart toilet.
🌿 Eco-vriendelijk: De camping is zo duurzaam mogelijk met zonnepanelen, beekwater voor toiletten en led-verlichting.

Praktische Informatie:

🚗 Parkeren: Verharde buitenplaats voor extra gemak.
Ontbijt met Uitzicht: Geniet van ontbijt op het terras met uitzicht op grazende koeien.
🌲 Natuurbeleving: Aangrenzende bossen voor heerlijke wandelingen.

Ervaar luxe met een vleugje camping gezelligheid! 🌄🏡 Reserveer hier.

Tarieven en beschikbaarheid

Is de accommodatie niet meer beschikbaar in de periode dat u wil gaan? Bekijk dan hier welke accommodaties nog wel beschikbaar zijn.

Mountainbiken in de Ardennen

Een weekendje mountainbiken in de Belgische Ardennen met uw vrienden? Dan is de Chalet Exclusive de ideale accommodatie. Er zijn drie aparte slaapkamers. Eén slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed en een badkamer ensuite. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden. Hiervoor is er een tweede badkamer voorzien met een apart toilet. 

Mountainbiken in de omgeving van Theux biedt voor zowel de onervaren als ervaren mountainbikers voldoende uitdaging! Bij de receptie kunt u navraag doen over de verschillende routes. Heeft u zelf geen mountainbike of kunt u deze niet meenemen? Via Spa Adventure kunt u een mountainbike huren. 

Bij terugkomst kunt u uw mountainbike weer schoonmaken bij onze mountainbike afspuitplaats. Hongerig na een de fietstocht? In ons restaurant kunt u genieten van een hapje en drankje.

Zijn er fietsen te huur op de camping?

Ja, op de camping kunt u mountainbikes huren. Dit gaat via Spa Adventure, meer informatie hierover vindt u op hun website.

Mag je BBQ-en bij je accommodatie?

Ja, u dient wel zelf uw BBQ mee te nemen. Zorg ervoor dat deze minimaal 40 cm van de ondergrond wordt geplaatst zodat deze niet beschadigd.

Is er een parkeerplaats bij de accommodatie?

Ja, er is bij de accommodatie een privéparkeerplaats. Hier is ruimte voor 1 auto. Mocht u met meerdere auto’s komen kunt u deze gratis parkeren op onze parkeerplaats bij de ingang van de camping.