Chalet Exclusive

Soms ben je op zoek naar de accommodatie die net anders is waar je alle comfort en luxe ervaart maar waar je toch de gezelligheid van het camping leven ervaart. Heb je een groter gezin of ben je gewoon op zoek naar een beetje meer leefruimte dan zou een Chalet exclusive zeker een mooie invulling aan uw vakantie wensen kunnen geven. De Chalet exclusive heeft een frisse en moderne  inrichting. De ontwerpers van deze Chalet exclusive hebben met de ervaringen van de gebruikers een hele functionele maar toch gezellige indeling kunnen realiseren. Bijzonder aan deze accommodatie is deze beschikt over twee badkamers en twee toiletten waarvan 1 apart. Deze chalets hebben een plekje gekregen aan de rand van ons recreatiepark. U heeft dan ook vrij zicht op de omringende weilanden. Lekker ontbijten op uw ruime terras met  uitzicht op grazende koeien. En daarna een heerlijk wandeling in de aangrenzende bossen. Onze camping probeert zo eco-vriendelijk mogelijk te zijn, we beschikken bijvoorbeeld over een flink aantal zonnepanelen. We gebruiken beekwater om de toiletten door te spoelen en we hebben op zoveel mogelijk plaatsen led verlichting.

Indeling chalet Exclusive

  • 1 tafel en 6 verstelbare tuinstoelen een parasol en twee ligbedden.
  • Verharde buitenplaats.
  • Een open leef keuken waar ook een tafel met 6 stoelen staat, een woonkamer met een zithoek.
  • Er zijn drie aparte slaapkamers, 1 slaapkamer heeft ook een aaneengesloten badkamer en toilet. Twee slaapkamers hebben in totaal 4 éénpersoonsbedden. er is nog een tweede badkamer naast deze twee slaapkamers en een apart toilet.

Tarieven en beschikbaarheid

Is de accommodatie niet meer beschikbaar in de periode dat jij wil gaan? Bekijk dan hier welke accommodaties nog wel beschikbaar zijn.

Mountainbiken in de Ardennen

Een weekendje mountainbiken in de Belgische Ardennen met uw vrienden? Dan is de Chalet Exclusive de ideale accommodatie. Er zijn drie aparte slaapkamers. Eén slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed en een badkamer ensuite. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden. Hiervoor is er een tweede badkamer voorzien met een apart toilet. 

Mountainbiken in de omgeving van Theux biedt voor zowel de onervaren als ervaren mountainbikers voldoende uitdaging! Bij de receptie kunt u navraag doen over de verschillende routes. Heeft u zelf geen mountainbike of kunt u deze niet meenemen? Via Spa Adventure kunt u een mountainbike huren. 

Bij terugkomst kunt u uw mountainbike weer schoonmaken bij onze mountainbike afspuitplaats. Hongerig na een de fietstocht? In ons restaurant kunt u genieten van een hapje en drankje.

Zijn er fietsen te huur op de camping?

Ja, op de camping kunt u mountainbikes huren. Dit gaat via Spa Adventure, meer informatie hierover vindt u op hun website.

Mag je BBQ-en bij je accommodatie?

Ja, u dient wel zelf uw BBQ mee te nemen. Zorg ervoor dat deze minimaal 40 cm van de ondergrond wordt geplaatst zodat deze niet beschadigd.

Is er een parkeerplaats bij de accommodatie?

Ja, er is bij de accommodatie een privéparkeerplaats. Hier is ruimte voor 1 auto. Mocht u met meerdere auto’s komen kunt u deze gratis parkeren op onze parkeerplaats bij de ingang van de camping.