Chalet in de Ardennen huren

Op zoek naar een mooie chalet in de Ardennen? Bezoek dan onze camping en ontdek de mooie bossen van deze prachtige omgeving. Perfect voor wanneer kamperen niet helemaal jouw ding is.

Verschillende soorten chalets

Onze selectie aan chalets omvat verschillende types en stijlen, zodat je altijd een accommodatie vindt die aan jouw wensen voldoet. Of je nu op zoek bent naar een knusse hut voor twee, of een ruime chalet voor het hele gezin, wij bieden je de perfecte chalets in de Ardennen. Bij het kiezen tussen onze chalets zijn er een aantal punten waar je rekening mee kunt houden. Wil je bijvoorbeeld een overdekt terras? Wil je gebruik maken van een vaatwasser? Elk chalet is uniek en beschikt over verschillende voorzieningen.

De perfect locatie

Camping Polleur bevindt zich op een ideale locatie om de omgeving van de Ardennen te verkennen. Bezoek de historische kastelen, gezellige dorpjes en beroemde brouwerijen die deze regio rijk is. Of je nu op zoek bent naar cultuur, geschiedenis of gewoon een plek om te ontspannen in de natuur, onze camping biedt het allemaal. Wil je iets actiefs doen? Bekijk dan al onze activiteiten en aanbevelingen.

Voorzieningen van onze chalets

Onze chalets zijn er in diverse soorten en maten, zodat er voor elk wat wils is. Bekijk de opties hieronder:

Chalet 4: Gelegen aan een gezellig veldje voor een sociale sfeer.
Chalet 4 Basic: Biedt meer privacy dankzij omheinde tuinen.
Chalet Family 5: Overdekte terrasjes met uitzicht over de camping.
Chalet 6: Ruimte voor 6 personen met 3 slaapkamers.
Chalet 6 met Terras: Grote overdekte veranda voor extra comfort.
Chalet 6 Exclusive: Breed terras en uitgebreide voorzieningen, inclusief badkamer-ensuite voor de hoofdslaapkamer.

Klik op een optie om meer te ontdekken. Boek vandaag nog jouw ideale chalet Ardennen en geniet van een onvergetelijk verblijf in deze omgeving! Reserveer hier.